"Євро Лізинг" виплатив 3 241 тис. грн. доходу за 1-й купонний період за облігаціями серії "В" на 100 млн. грн.

За повідомленням прес-служби компанії «Євро Лізинг», 10 січня 2008 р. ТОВ «Євро Лізинг» виплатило 3 241 тис. грн. доходу за перший квартальний купонний період за своїми облігаціями, що були випущені у жовтні 2007 р. на 100 млн. грн.

Дохід було виплачено із розрахунку 13% річних (32,41 грн. на одну облігацію номіналом 1 тис. гривень).

Прибутковість паперів на 1-4 квартальні купонні періоди – 13% річних.

Строк обігу облігацій – 4 роки.

Облігації забезпечені поручительством закритого акціонерного товариства «Атолл Холдинг».
Нагадаємо, що облігації номіналом 1 тис. грн. були випущені у бездокументній формі. Андерайтер випуску – АКБ «Укргазбанк», соандерайтер – ЗАО «Альфа-Банк». Прибутковість паперів встановлена на рівні 13% річних. Умовами випуску передбачена щоквартальна виплата доходу та щорічна оферта. Дата погашення – 11 жовтня 2011 року.
Довідкова інформація:
Компанія «Євро Лізинг» є національним лідером ринку транспортного лізингу, створена у 2003 році, входить до складу Групи компаній "Атолл", до складу якої входять ЗАТ "Єврокар" (офіційний виробник автомобілів марок VW Group), ЗАТ "Формула Мотор Україна" (імпорт автомобілів Seat), "Віпкар" (імпорт автомобілів Bentley) та інш. Компанія „Євро Лізинг” працює у форматі фінансового супермаркету транспортних засобів і надає послуги фінансового і оперативного лізингу легкових та вантажних авто, навантажувачів.