Максимальна сума беззаставного споживчого кредиту від Діамантбанку складає 70 000 гривень

“Діамантбанк” (www.diamantbank.ua) – один з небагатьох банків України, що пропонує своїм клієнтам беззаставний споживчий кредит на достатньо велику суму – до 70 000 гривень.

В продуктовій лінійці Діамантбанку таке беззаставне споживче кредитування представлене кредитом “Максимум”. Згідно з його умовами, клієнт може оформити нецільовий кредит на максимальну суму 70 000 гривень, строком до двох років, під відсоткову ставку 26% річних. Після надання всіх необхідних документів (паспорт, ідентифікаційний код, довідка про доходи з місця роботи, документи про прописку), Банк розглядає заяву протягом 2–3 днів та повідомляє про рішення по телефону.

Нагадаємо, що нині експерти Діамантбанку відзначають дуже низький ступінь конкуренції в сфері беззаставних кредитів на великі суми (від 25 до 100 тисяч гривень), і стверджують, що сегмент ринку споживчого кредитування із сумою кредиту понад 50 000 гривень практично вільний. В той самий час, експерти прогнозують зростання зацікавленості фінансових установ у подібного роду продуктах.

Інші новини, інформація про послуги Діамантбанку, акційні пропозиції – на сайті http://www.diamantbank.ua/