pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Виставка GO!Sport: спорт — як бізнес, спорт — як життя

1-4 жовтня у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудеться друга національна виставка спортивних товарів та послуг GO!Sport, організатором якої виступає компанія «Спорт Тур Маркетинг».

GO!Sport — єдина виставка в Україні подібної тематики — об’єднує практично всю спортивну галузь. Позитивний досвід GO!Sport 2007 показав, що виставка стала місцем зустрічі вітчизняних та зарубіжних компаній із зацікавленими фахівцями з усіх регіонів України. Минулого року виставку відвідало більше 2 500 спеціалістів спортивної індустрії, а свої товари та послуги представили понад 150 вітчизняних та зарубіжних брендів.

Для більш ефективної роботи експозицію виставки поділено на розділи: Sport Fashion (одяг, взуття, аксесуари для занять спортом), Fitness (тренажерне обладнання, інвентар, спортивне харчування та медицина) і спеціальна експозиція «Спортивні споруди», де свої можливості представлять компанії, що займаються проектуванням і оснащенням спортивних об'єктів. На виставці представлені світові та вітчизняні спортивні бренди, серед яких — Asics, COLMAR, COLUMBIA, Graf, Inter Atletika, Joma, Mueller, Precor, Senat, Taraflex, Vasil, «Лекстан» та ін.

Для відвідувачів GO!Sport розроблено широку програму заходів, яка включає ділову та розважальну частини.
Так, у рамках ділової програми пройдуть:
- круглий стіл «Підготовка кадрів для спортивної індустрії України»;
- конференція «Стадіон. Будівництво, реконструкція і експлуатація»;
- семінар «Управління часом покупця для максимальної ефективності відвідин спортивного магазину»;
- покази нових колекцій спортивного одягу, взуття і аксесуарів від учасників виставки.

На яскраве дійство для усіх прихильників активного способу життя перетворить виставку калейдоскоп видовищних шоу та цікавих конкурсів. Настрій задаватимуть фітнес-фестиваль, показові виступи майстрів капоейри та «Йога-студії А. Сідерського». Також у рамках розважальної програми пройдуть змагання на майданчику «Юка», відбудуться тенісні бої.
Додаткову інформацію про виставку та її заходи можна отримати, відвідавши сайт www.go-sport.com.ua там же можна замовити безкоштовне запрошення на виставку.

Похожие пресс-релизы