pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укрпромбанк проводить акцію для юридичних осіб «Процентний вирій»

Укрпромбанк проводить акцію «Процентний вирій». Учасником акції стає кожний вкладник – суб’єкт господарювання, який протягом дії акції розмістить грошові кошти строком на 4 місяці (123 дні) на депозитний рахунок у національній валюті. Процентна ставка 19,0% річних. Оформити вклад можна в Головному офісі або в будь-якій іншій філії Укрпромбанку на території України. Акція триває з 15 вересня 2008 року до 15 січня 2009 року.

На сьогоднішній день депозитна програма Укрпромбанку для юридичних осіб складається з 8 вкладів, серед яких «Строковий вклад» (строк вкладу від 1 місяця), вклад «Бізнес» (з підвищеними процентними ставками), вклад «Депозитна лінія з незнижуваним залишком» (процентна ставка встановлюється в залежності від суми незнижуваного залишку), вклад «Заохочувальний» (процентна ставка зростає в залежності від суми та строку вкладу), «Вклад з капіталізацією процентів» (нараховані проценти перераховуються на депозитний рахунок для поповнення вкладу), «Вклад з авансовою виплатою процентів» (оплата процентів здійснюється авансом за весь період їх нарахування), «Строковий вклад з правом поповнення», вклад «Депозитна лінія з незнижуваним залишком» (Бюджет) (процентна ставка не змінюється при частковому поверненні та поповненні вкладу за умов зберігання незнижуваного залишку). Укрпромбанк також працює з депозитними сертифікатами.

Довідка:

Укрпромбанк зареєстрований в 1989 році. На 1.09.2008 р. мережа Укрпромбанку складається з 308 філій та відділень; кількість банкоматів – 515, кількість банківських терміналів – 489; кількість торговельних терміналів – 859.

Укрпромбанк входить у першу групу банків по рейтингу НБУ (найбільші банки).
Станом на 01.09.2008 р. активи банку становлять – 14 329,1 млн. грн.; кредитно-інвестиційний портфель – 11 883,5 млн. грн.; регулятивний капітал банку становить – 1 480,4 тмлн. грн., депозити фізичних осіб –7 912,4 млн. грн., депозити юридичних осіб – 2 726,7 млн. грн.

У 2007 році Укрпромбанк отримав позитивні кредитні рейтинги, що свідчать про високу надійність та спроможність банку виконувати всі свої зобов’язання в умовах, які склалися на українському фінансовому ринку:
- рейтинг за національною шкалою на рівні ua.A зі стабільним прогнозом, присвоєний національною компанією „Кредит-рейтинг”;
- довгостроковий міжнародний рейтинг кредитоспроможності B2/Not Prime/E+/A3.ua, присвоєний міжнародним рейтинговим агентством Moody’s Investors Service.

Прес-служба Укрпромбанку

Похожие пресс-релизы