OTP Bank визнано найкращим іноземним банком у сфері корпоративної соціальної відповідальності

OTP Bank посів сьоме місце в рейтингу найбільш соціально відповідальних міжнародних компаній в Україні за версією авторитетного журналу «ГVардія». При цьому наш банк є єдиним фінансовим інститутом, представленим у цьому списку. Як зазначає видання, до рейтингу ввійшли тільки ті компанії, що протягом останніх трьох років беруть активну участь у проектах соціального інвестування.

«Соціальна діяльність OTP Bank є не даниною швидкоплинній моді, а принциповою позицією, що повною мірою відображає нашу велику зацікавленість не тільки в економічному, але й водночас у духовному розвитку країни, формуванні та становленні справжнього громадянського суспільства в Україні», - підкреслює голова Правління банку Дмитро Зінков. - «У нинішніх умовах глибокої економічної кризи корпоративна соціальна відповідальність бізнесу набуває особливого значення, будучи одночасно доказом спроможності компанії перед суспільством і дієвим інструментом керування власною репутацією. Інвестуючи в соціальні проекти, ми робимо свій посильний внесок у підвищення рівня добробуту громадян, поліпшення екологічної ситуації у країні, сприяємо створенню оптимальних умов для реалізації інтелектуального і творчого потенціалу талановитої молоді. Разом з тим, наша активна соціальна діяльність слугує ще одним індикатором стабільності й надійності нашого фінансового інституту», - наголошує Дмитро Зінков.

ЗАТ «ОТП Банк» – універсальний банк, визнаний лідер фінансового сектору України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він має стійку репутацію надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам продукти найвищої якості.

Згідно даних АУБ, станом на 1 березня 2009 року OTP Bank є 7-м найбільшим вітчизняним банком за розміром активів. Нині банк обслуговує понад 290 тисяч клієнтів. Його мережа філій на території України об’єднує 24 філії, 182 відділення і 21 представництво.