pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ВАТ «Львівська пивоварня» покриє збитки 2008 року за рахунок нерозподілених прибутків попередніх років

26 квітня загальні збори акціонерів Відкритого акціонерного товариства «Львівська пивоварня» підвели підсумки роботи заводу 2008 року. Акціонерами зокрема було прийнято рішення покрити збитки товариства за рахунок нерозподілених прибутків товариства попередніх років.

Серед питань, що вирішувались на загальних зборах акціонерів 26 квітня 2009 року, було затвердження фінансової звітності та результатів фінансово-господарської діяльності товариства за 2008 рік, а також розподіл прибутків. Оскільки минулий рік товариство завершило зі збитками у розмірі 1 млн. 502 тис. грн, акціонерами було прийнято рішення покрити суму збитків товариства за 2008 рік за рахунок нерозподілених прибутків товариства минулих років.

У зв’язку із відсутністю прибутку за результатами господарської діяльності товариства за 2008 рік, прийнято рішення не виплачувати дивіденди акціонерам.

Олександр Руднєв, директор заводу ВАТ «Львівська пивоварня»: «Минулий рік був непростим для нашої галузі та бізнесу у цілому. Значні курсові коливання, невдалі для продажів погодні умови та інші фактори відчутно позначились на наших фінансових результатах. 2009 року «Львівська пивоварня», як один із найкрупніших виробників та роботодавців Львівщини, працюватиме на те, щоб компенсувати втрати, хоча економічна ситуація залишається несприятливою. До того ж, існує ймовірність підвищення акцизу на пиво, що неминуче відчутно вдарить по галузі».

Похожие пресс-релизы