pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Як вберегти нашу планету від пластикового колапсу?

6 грудня 2009 року у Києві відбулася екологічна акція під назвою «Планета без пластику». Акцію організувала Благодійна організація «Місто щасливих дітей» за підтримки Програми розвитку ООН в Україні до Міжнародного дня волонтерів.
Вікенд у центрі допомоги дітям «Місто щасливих дітей» проминув під гаслом «Волонтерство заради нашої планети», таким чином благодійна організація приєдналася до заклику програми розвитку ООН в Україні і провела акцію на екологічну тематику разом з волонтерами та малечою центру допомоги дітям.
Одне з питань, яке підняли мешканці «Міста щасливих дітей» стосувалося захисту навколишнього середовища, а саме: як вберегти нашу планету від пластикового колапсу? Як уникнути глобального засмічення нашої планети пластиковими виробами, адже цей матеріал не розчиняється природнім шляхом, а під впливом сонячного випромінювання розпадається на маленькі токсичні шматочки і, потрапляючи в навколишнє середовище, завдає великої шкоди.
Концепцію заходу відображала символічна скульптура, яку виготовили діти та волонтери у формі нашої планети, засміченої пластиковими виробами. «Хто знає, можливо саме такою нашу планету побачить наступне покоління? - задає риторичне питання один з організаторів акції, куратор волонтерів, Оксана Скляр. – Зважаючи на темпи засмічення Землі, можна припустити, що суцільний шар пластику стане ознакою нашої цивілізації і буде єдиною археологічною цінністю, яка залишиться майбутнім дослідникам нашої епохи. Тому ми закликаємо сучасну молодь пам’ятати про цю небезпеку і обмежити користування пластиковими виробами, а також викидати пластикове сміття лише у спеціально відведені місця. Ми дуже раді, що завдяки цій ініціативі та з допомогою волонтерів ми змогли подарувати дітям нові знання і привернути їхню увагу до екологічної тематики. Адже для того, щоб запобігти глобальним екологічним проблемам завтрашнього дня, потрібно виховувати екологічно-свідому молодь сьогодні».
Одразу після офіційної презентації скульптури, волонтери Молодіжного екологічного центру Дніпровського району провели з дітьми, які проживають у центрі допомоги дітям, спеціальну інтерактивну програму: старші діти грали у «Квест» на екологічну тематику, а менші (від двох до шести років) малювали еко-малюнки.
Загалом у акції взяло участь 15 волонтерів та 25 дітей. Також під час заходу було зібрано 300 пластикових пляшок, які волонтери віддадуть для безпечної утилізації.
Організатори висловлюють особливу подяку Джованні Моцареллі, координатору програми Волонтери ООН в Україні за допомогу у проведенні заходу.

Контактна особа:
Оксана Крячко
Тел..278-48-28
Моб. 093 599 66 68
Email: [email protected]

Похожие пресс-релизы