pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У форумі «Зірки журналістики–2009» взяли участь провідні ЗМІ Вінниці, Чернігова, Житомира та Черкас

З 17 по 19 грудня в санаторії «Дениші» відбувся Форум лідерів ЗМІ центрального регіону «Зірки журналістики – 2009», за сприяння компанії «Київстар».

Форум проходив у форматі креативної гри, в якій взяли участь 24 керівники провідних ЗМІ Житомира, Чернігова, Вінниці та Черкас.

Впродовж трьох днів з журналістами працювали експерти в області комунікацій та PR, автори унікальних методик реалізації комунікаційних програм в мережі Інтернет: Борис Ходорковський – засновник компанії NETOCRAT Communications, Ірина Лескова – директор PR&BTL агенції «Формула успіху»,
Ольга Русєва – власник компаній «Українська компанія «Дельта-проект», «Консалтингова компанія «Готовий БІЗНЕС», Марина Мосієнко – кандидат філологічних наук, генеральний директор видавничого дому «Шкільний світ».

Борис Ходорковський поділився з учасниками форуму інструментарієм пошуку трендових тем в мережі Інтернет, секретами створення ефективного новинного сайту, привабливого для пошукових систем, інформацією по створенню і просуванню сильного інформаційного бренду в мережі Інтернет.

Свої міні проекти, що були створені під час комунікаційної гри, команди могли на місці просувати в мережі Інтернет за допомогою мобільного інтернету від «Київстар».

В неформальній обстановці журналісти мали змогу обмінятися практичним досвідом, обговорити нетрадиційні шляхи вирішення робочих завдань, проявити свої креативні здібності.

Похожие пресс-релизы