Нарешті! Знову! "ІІ Зимова Студреспубліка" у Карпатах!

Літо - для активних і амбітних!
Зима – для найкращих і розумних!

Оголошується конкурс на участь у проекті «ІІ Зимова Студреспубліка» за тематикою: «Оптимальна для українця модель соціальної взаємодії (громадські структури та політичні партії нового типу)». Гра пройде 23-28 лютого 2010 року.

Цільова аудиторія: учасники Студреспубліки будь-якого з років, активні люди, депутати різних рівнів, бізнесмени, викладачі вишів, громадські діячі, молодь, студентство.

Програма проекту передбачає 23-28 лютого 2010 року у Карпатах проведення оргдіяльнісної гри протягом 5 повних діб за участю близько 100 осіб.

Мета програми: віднайти, сконструювати адекватну українцю модель соціальної організації в нинішніх умовах медіа-маніпуляцій, низького рівня взаємної довіри, відповідальності, меркантилізації громадських ініціатив та цивілізаційної кризи. Дана модель (-і) має бути ефективною, тобто досягати результату та відображати українську сутність, бути органічною.

Особливості! В процесі гри будуть застосовані ряд методів та інструментів, які дадуть змогу глибоко зануритися у проблематику та знайти відповіді на найскладніші питання. Планується досягнення ефекту "повного занурення", що передбачає участь в абсолютно всіх заходах, а також заборону вживання алкоголю. При порушенні даної вимоги організатори залишають за собою право на виселення порушника без повернення організаційного внеску.

Учасники відбираються серед представників цільової аудиторії шляхом конкурсного відбору на основі заповненої ними анкети-заявки. Конкурс триває до 8 лютого 2010 року. До 13 лютого відбудеться оголошення результатів.

Кожен бажаючий матиме можливість за власний кошт залишитися та відпочити на території комплексу (є гори зі снігом, підйомники, прокат лиж, сауна, бар). Про це додатково та заздалегідь (до 15 лютого) треба повідомити організаторів.

Партнери: Міністерство освіти і науки України, громадські організації та фонди. Інтернет партнер - перша українська політична соціальна мережа politiko.com.ua

Деталі на www.studrespublika.com