pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

VI Міжнародна Карпатська страхова конференція завершила роботу

З 15 по 18 лютого у місті Яремча на базі віпдочинку «Карпати» пройшла VI Міжнародна Карпатська страхова конференція. Організатор заходу – центр бізнес-стратегій «Перспектива» за підтримки Ліги страхових організацій України, генеральний спонсор – ПрАТ «УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп».

У конференції взяли участь більше 100 представників з 7 країн світу – Білорусі, Німеччини, Латвії, Молдови, Росії, узбекистану, України, Франції. Під час роботи Конференції обговорювалися перспективи розвитку міжнародного і національних страхових ринків, справжнього і майбутнього страхування в Україні.

Програма першого дня Конференції складалася з 16-ти тематичних доповідей представників Комітету Верховної Ради України з питань фінансів та банківської діяльності, Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України, Державної податкової адміністрації України, Ліги страхових організацій України, Моторного (транспортного) страхового бюро України, Федерації страхових посередників України, Міжнародної фінансової корпорації та інших. У доповідях обговорювалися тенденції розвитку страхового ринку України, страхового законодавства, вдосконалення системи нагляду і регулювання, механізми забезпечення платоспроможності, продуктової політики, перестраховки, антиінфляційних заходів, а також макроекономічні тенденції і прогнозний аналіз на міжнародному фінансовому ринку.

Другий день Конференції був сформований згідно нового формату – ділові практичні ігри (аналітичні і управлінські), які супроводилися рекомендаціями фахівців-практиків страхового ринку з конкретним аналізом, пропозиціями та рекомендаціями.

Програма Конференції доповнювалася пізнавальними екскурсіями та вечірніми культурними заходами.

Однією із найзворушливіших подій Конференції став благодійний аукціон дитячих малюнків. Захід було організовано генеральним партнером Конференції УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп».

Під час аукціону було представлено 20 малюнків дітей у віці від 1 до 12 років, з вадами зору і слуху. Малюнки було розбито на 4 лоти, покупцями яких стали Страхове товариство «Іллічівське», страховий брокер «Оукшот», центр бізнес-стратегій «Перспектива» та представництво в Україні компанії «Cooper Gay (Eastern Europe) Limited». Кошти, виручені від продажу малюнків, будуть переказані Львівському учбово-реабілітаційному центру «Левеня» для потреб дітей з вадами зору та слуху.

УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» висловлює подяку всім участникам аукціону.

Інформаційна довідка

Українська страхова компанія «Княжа» заснована в серпні 1997 року. На сьогоднішній день регіональна мережа покриває 24 області України та Автономну республіку Крим.

УСК «Княжа» має ліцензії ДКРРФП України на здійснення 19 добровільних та 11 обов’язкових видів страхування.

УСК «Княжа» входить до складу Vienna Insurance Group – провідної австрійської страхової групи в Центральній та Східній Європі. Головними пріоритетами концерну є інноваційні рішення в сфері страхування та якісне обслуговування клієнтів.

Похожие пресс-релизы