pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Екологічне житло стало доступним

Опираючись на власний досвід будівництва, та на досвід європейських спеціалістів, компанія «Екодом-комфорт Чернігів» впроваджує технології каркасного домобудівництва з використанням ЕКОПАНЕЛІ.
Ця технологія добре себе зарекомендувала себе більш ніж в двадцяти країнах світу.
Вона полягає у виготовленні повноцінного будівельного матеріалу, основою для якого є звичайна солома. Унікальна технологія надає матеріалу ряд якісних переваг. Властивості матеріалу, як міцність, вогнестійкість, теплоізоляція та інші, підтверджені численними тестами – матеріал одержав понад 250 державних сертифікатів у багатьох країнах миру. 6 мільйонів фунтів стерлінгів було інвестовано компанією «Stramit International» у дослідження й розвиток.
Вартість будівництва Типових об’єктів: індивідуальних будинків, таунхаусів та офісних приміщень – 3200 грн/м2 з вартістю проекту (у наступній комплектації: дах – метало черепиця, фасад – «кароед», цоколь – декоративна плитка, вікна – склопакет, броньовані вхідні двері, газовий котел Ariston, батареї, електророзвідка, внутрішні стіни під шпалери, підлога – стяжка). Тобто за 40 000 у.о. ви отримаєте екологічний, енергоефективний, капітальний будинок з автономним опаленням площею 100м2.
Екопанель відрізняється від аналогів наступними властивостями:
Стійкість проти ушкоджень - з екопанелями можна легко маніпулювати, вони практично не ушкоджуються під час перевезення й маніпулюванні (на відмінність, наприклад, від гіпсокартону).
Міцність - екопанелі можуть бути використані як самостійні несучі перегородки й зовнішні стіни без конструкційних каркасів. Напруга при розтяганні на вигинання - 0,1603 МПа.
Вогнестійкість – (59 хв., клас 0) обумовлена щільністю основи екопанелі, що не містить досить кисню для того, щоб підтримувати горіння.
Висока теплоізоляція - ДО=0,081 вт. При відключенні опалення температура в будинку знижується в середньому на 2 градуси в добу, дозволяючи заощаджувати до 50% електроенергії на обігріві в порівнянні із цегельним будинком. Навіть у сильні холоди такий будинок надовго залишається теплим і затишним.
Звукоізоляція - 32 Дб, що робить екопанель ідеальним матеріалом для використання в індивідуальному будівництві та в офісних будинках.
Екологічно чистий матеріал - екопанелі виготовляються з рослинних волокон під високим тиском і при високій температурі, без додавання яких би те не було штучних добавок, шкідливих для здоров'я.
Матеріал відповідає британському стандарту BS 4046.
Також екопанелі використовуються: при будівництві мансард, стелі, обліковці стін та теплоізоляції споруд, монтажу вбудованих конструкцій, виготовлені пересувних перегородок.
Контакти:
Адрес: Чернигов, ул. Воинов Интернационалистов, д.41А/1 оф.1
Тел. 933-443; 920-304 email: [email protected]
http://maibutne.com

Похожие пресс-релизы