pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Лідери турбізнесу і класичного страхування об’єднали зусилля для захисту прав українських туристів

Асоціація лідерів турбізнесу України (АЛТУ) і Українська федерація убезпечення (УФУ) підписали меморандум про співпрацю.
Події останніх місяців, пов’язані з призупиненнями діяльності туроператорів та природними катастрофами, внаслідок яких постраждали тисячі українських туристів, підштовхнули провідних учасників туристичного і страхового ринку до впровадження інноваційних, для України, механізмів, які мають якісно покращити рівень захисту прав споживачів туристичних послуг.
Спираючись на європейський досвід, туроператори і страховики співпрацюватимуть, в тому числі, над впровадженням обов’язково страхування цивільної відповідальності суб’єктів туристичної діяльності, вдосконаленням ліцензійних умов провадження туристичної діяльності та процедур контролю за її здійсненням. Також учасники Меморандуму об’єднають зусилля для сприяння запровадженню на законодавчому рівні саморегулювання, що здійснюватиметься професійними організаціями суб’єктів підприємницької діяльності.
АЛТУ і УФУ констатують, що законодавство України в цілому не містить механізмів здійснення ефективної та оперативної координації дій між органами державної влади та професійними об’єднаннями, що є першочерговою умовою забезпечення захисту прав туристів.
Так, після виверження вулкану в Ісландії і призупинення діяльності деяких туроператорів питання розселення та харчування в країнах тимчасового перебування, а також забезпечення повернення туристів на Батьківщину вирішувались спільно з авіаперевізниками, туроператорами і готельєрами. При цьому дієвого механізму відшкодування збитків, завданих як туристам, так і суб’єктам підприємницької діяльності, законодавством не передбачено.

Учасники Меморандуму наголошують на тому, що мінімізація негативних наслідків подібних ситуацій, можлива лише за умови налагодження активної співпраці між усіма заінтересованими установами й організаціями, ефективного державно-приватного партнерства у сфері туризму.

Прес-служби АЛТУ і УФУ

Асоціація лідерів турбізнесу України (АЛТУ) - перше професійне об’єднання суб’єктів туристичної діяльності, створене в 2007 році провідними туроператорами України.
Члени Асоціації: «АГЕНТСТВО «ПАН УКРЕЙН», «ВІДЕРШТРАЛЬ», «ЕКСПРЕС-ВОЯЖ», «КАНДАГАР-ТУР», «САМ», «TЕЗ ТУР», «TUI УКРАЇНА», «ТУРОПЕРАТОР «ПРОЛАНД», «TУРТЕСС ТРЕВЕЛ», «ТУРИСТИЧНИЙ КЛУБ», «ТАСС ТРЕВЕЛ».
Загальна частка членів АЛТУ на туристичному ринку України оцінюється приблизно у 70% у загальному обсязі виїзного і понад 30% внутрішнього туризму.

Українська федерація убезпечення (УФУ) зареєстрована 23 грудня 2008 року.
Учасники Федерації - провідні компанії класичного страхового ринку України, а саме: НАСК «Оранта», ВАТ «УСК «Дженералі Гарант», ПрАТ «АСК «ІНГО Україна», ПрАТ «СГ «ТАС», ПАТ «СК «Універсальна», ЗАТ «СК «АХА Страхування», ЗАТ «Європейське туристичне страхування», ПАТ «СК «Оранта-життя», ПАТ «СК «Життя та пенсія», ЗАТ «СК «Українська страхова група», ЗАТ «СК «Європейський страховий альянс», ТДВ «Альянс Україна», ЗАТ «СК «QBE Україна», ЗАТ «АСК «ІНГО Україна Життя» та ПрАТ «Фортіс Страхування Життя Україна» та Представництво «АОН ФІНЛЕНД Оі».
Федерація створена з метою сприяння розвитку класичного страхування в Україні, недопущення недобросовісної діяльності її Учасників, гарантування високого рівня послуг страхування, що надаються Учасниками Федерації, а також з метою інтеграції українського та європейського ринків страхування, захисту інтересів Учасників Федерації.

Похожие пресс-релизы