Телеканал «Гамма» візьме участь у виставці ЕЕВС 2010

6 жовтня 2010

Телеканал «Гамма» візьме участь у 8-й міжнародній виставці та конференції з телерадіомовлення, цифрових технологій та контенту, яка відбудеться 20-22 жовтня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», м. Київ, Україна - ЕЕВС 2010.
Традиційно, «Гамма» запрошує партнерів, колег та друзів відвідати стенд: ознайомитися з новими програмами телеканалу, планами на майбутнє, укласти договори, подискутувати на тему ефірного цифрового телебачення, тощо.

І разом з тим відвідати смачного свіжого пива!
Запрошуємо Вас до стенду номер A 242, павільон №1, вхід В.

Довідка:

«Гамма» – перший в Україні ефірний цифровий телеканал з інформаційно-розважальним наповненням. Канал «Гамма» транслюється на 64-ому ТВК (частота 818 Мгц) у цифровому форматі DVB-T у Києві. Ліцензія на мовлення серії НР №0152-м видана Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення 20 квітня 2006 року. Телеканал має супутникову ліцензію на мовлення серії НР №0942-м видану Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення 1 липня 2009 року. Телеканал «Гамма» транслює програми 24 години на добу, має власне виробництво, орієнтований на широку аудиторію.

м. Київ, вул. Ванди Василевської, 7
тел/факс.: (044) 594 07 38