pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Телеканал «Гамма» візьме участь у виставці ЕЕВС 2010

6 жовтня 2010

Телеканал «Гамма» візьме участь у 8-й міжнародній виставці та конференції з телерадіомовлення, цифрових технологій та контенту, яка відбудеться 20-22 жовтня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», м. Київ, Україна - ЕЕВС 2010.
Традиційно, «Гамма» запрошує партнерів, колег та друзів відвідати стенд: ознайомитися з новими програмами телеканалу, планами на майбутнє, укласти договори, подискутувати на тему ефірного цифрового телебачення, тощо.

І разом з тим відвідати смачного свіжого пива!
Запрошуємо Вас до стенду номер A 242, павільон №1, вхід В.

Довідка:

«Гамма» – перший в Україні ефірний цифровий телеканал з інформаційно-розважальним наповненням. Канал «Гамма» транслюється на 64-ому ТВК (частота 818 Мгц) у цифровому форматі DVB-T у Києві. Ліцензія на мовлення серії НР №0152-м видана Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення 20 квітня 2006 року. Телеканал має супутникову ліцензію на мовлення серії НР №0942-м видану Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення 1 липня 2009 року. Телеканал «Гамма» транслює програми 24 години на добу, має власне виробництво, орієнтований на широку аудиторію.

м. Київ, вул. Ванди Василевської, 7
тел/факс.: (044) 594 07 38
(044) 594 07 39
(044) 594 07 36
e-mail: [email protected]
www.gamma.tv

Похожие пресс-релизы