pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

З 6 по 11 грудня 2010 року в Україні пройде Всеукраїнський тиждень права.

Згідно з Указом Президента України від 8 грудня 2008 року № 1149 «Про Всеукраїнський тиждень права» та розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2010 р. № 1680-р «Про затвердження плану заходів з проведення у 2010 році Всеукраїнського тижня права», на виконання наказу Міністерства юстиції України від 22.09.2010 року № 914/7 «Про затвердження плану заходів з проведення у 2010 році Всеукраїнського тижня права» - з 6 по 11 грудня 2010 року в Україні проходить Всеукраїнський тиждень права. В межах цього заходу центральними та регіональними органами державної влади проводиться низка правоосвітніх та правовиховних заходів, до яких залучаються представники, юридичних клінік, юридичного бізнесу, громадських організацій.
Урочисте відкриття Всеукраїнського тижня права відбудеться 6 грудня 2010 року в Міністерстві юстиції України (м.Київ, пров.Рильського 10, велика зала колегії), за участю Міністра юстиції України Олександра Лавриновича та інших поважних гостей. Під час відкриття планується прес-конференція Міністра юстиції.
В межах Всеукраїнського тижня права з 9 по 11 грудня 2010 року проходитиме виставка – форум «Правники – суспільству», організатором якої є Міністерство юстиції України та Координаційна рада молодих юристів України. Захід відбудеться у приміщенні приватного навчального закладу Європейського університету (м.Київ, бул.Кольцова 15в). Мета заходу – закріплення правових національних традицій, надання юридичної допомоги, орієнтування сучасної молоді на фаховість та порядність в майбутній професії юриста.
Під час виставки – форуму «Правники – суспільству» проводяться наступні заходи:
- надання безкоштовних юридичних консультацій
- майстер-класи провідних юристів України
- правничі турніри
- презентація вищих навчальних закладів юридичного фаху
- презентація юридичних фірм
- виставка юридичної літератури
- демонстрація документальних фільмів про права людини
- круглий стіл на тему: «Адвокати та нотаріуси як суб’єкти первинного фінансового моніторингу»
Запрошуємо до участі представників юридичної спільноти, молодих юристів, студентів юридичних вищів.
Також впродовж усього тижня посиленно працюватимуть громадські приймальні при обласних управліннях юстиції з метою надання безоплатної правової допомоги з питань захисту прав людини, проводитимуться інші заходи щодо сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні.

Виставка – форум «Правники – суспільству» проводиться за підтримки юридичної фірми «LCF law group», юридичної фірми «Magisters», адвокатської фірми «Головань и партнери», адвокатської контори «Василик&Євстігнєєв», громадської організації «Інститут правової політики».

Медіапартнери: «Правовий тиждень», «Юридична газета», «Юридичний вісник», Бюлетень Міністерства юстиції України, журнал Верховної Ради України «Віче».
Докладніша інформація на сайті Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України www.krmj.org.ua

Похожие пресс-релизы