pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

За 2010 рік рівень виплат ТДВ СК «Нафтагазстрах» з добровільного медичного страхування працівників Донецької залізниці становить

У 2010 році учасниками програми медичного страхування ТДВ СК «Нафтагазстрах» стали 57 тисяч 213 працівників Донецької залізниці (крім осіб пенсійного віку). Отримані страхові платежі становили 21,2 млн. грн.
У медичних закладах Донецької залізниці пролікували застрахованих працівників цієї залізниці на суму 14,54 млн. грн., в лікарнях інших залізниць – на 1,1 млн. грн. Страхове відшкодування у розмірі 444,2 тис. грн. «на руки» отримали 625 працівників Донецької залізниці, які лікувалися у небазових медичних закладах.
Протягом 2010 року ТДВ СК «Нафтагазстрах» надала медичним закладам Донецької залізниці благодійну допомогу в розмірі 120,2 тис грн. на лікування особливо важких захворювань працівників залізниці. Інші видатки на благодійну допомогу застрахованим особам та страхову винагороду склали 13,3 тис. грн.
Таким чином, загальні витрати на страхові виплати і страхові відшкодування становлять 16,22 млн. грн., що складає 76,5% від суми отриманих страхових внесків.
Крім Донецької залізниці, СК «Нафтагазстрах» обслуговує за Програмами добровільного медичного страхування працівників Південної, Придніпровської та Південно-Західної залізниць.
Для довідок:
Товариство з додатковою відповідальністю страхова компанія «Нафтагазстрах» працює на страховому ринку України з 1995 року та посідає одне з провідних місць з добровільного медичного страхування. Укладені договори на медичне обслуговування з 170 медичними закладами на всій території України.
Крім цього, компанія має ліцензії Держфінпослуг України на проведення 19 видів страхування. Представництва ТДВ СК “Нафтагазстрах” функціонують в 7 регіонах України: Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Одесі, Сумах та Харкові.

Київ, 02098, вул. Шумського, 1-А
тел. (044) 220 13 78

Похожие пресс-релизы