pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

WOG – краща мережа автозаправних станцій 2011 року

Мережа автозаправних станцій WOG стала переможцем у номінації «Мережа автозаправних станцій року» згідно з дослідженнями, які проводились в рамках конкурсу «Вибір року» в Україні у 2011 році. Високе визнання було підтверджене результатами всеукраїнського маркетингового дослідження (дані компаній TNS Ukraine), яке включало комплексну оцінку позицій товару (послуги) на ринку (уподобання споживачів, експертна оцінка якості товарів та послуг, експертна оцінка рекламно-іміджевої компанії).
Вибір року - це не лише підтвердження лідерства компанії на ринку, але й свідчення лояльності та довіри споживачів. За словами керівництва компанії, мережа WOG постійно працює над покращенням сервісу, удосконалює корпоративні стандарти, розширює присутність на ринку. «Вибір року – це вибір споживачів і експертів, і тому це найвища оцінка роботи компанії, оцінка правильно обраної стратегії» - стверджує Людмила Тибольчук, начальник управління маркетингу мережі АЗК WOG.
Довідково за темою:
«Вибір року» – це перший Міжнародний конкурс, основною метою якого є комплексна оцінка якості і популярності конкретного товару або послуги серед споживачів і експертів-професіоналів з метою вибору-встановлення лідерів року в кожній номінації.
Переможців «Вибір року» визначають за результатами досліджень, які відображають реальні уподобання людей. Ще одна особливість фестивалю-конкурсу - це міжнародний аудит, який проводить компанія Delloitte, одне з найавторитетніших агентств у світі
http://www.choice-of-the-year.com.ua

Довідково:
Мережа автозаправних комплексів під ТМ WOG – одна з найбільших мереж АЗК на вітчизняному ринку нафтопродуктів. Автозаправні комплекси WOG забезпечують якісним пальним та пропонують необхідні супутні послуги водіям на автошляхах державного і міжнародного значення та у великих містах України. Станом на листопад 2011 року мережа АЗК, що працюють під ТМ WOG, нараховує більше 400 автозаправних станцій у 23 регіонах України. Мережа автозаправних станцій WOG – переможець у номінації «Мережа автозаправних станцій року» згідно досліджень, які проводились у рамках Фестивалю-конкурсу «Вибір року» в Україні у 2010 році.
0 800 500 613
www.wog.ua

Похожие пресс-релизы