pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укргазбанк нарощує частку бізнесу на ринку роздрібного кредитування в Сумській області

За 10 місяців 2011 року частка Укргазбанку по кредитному портфелю фізичних осіб у національній валюті в Сумській області збільшилася з 1,8% до 2,7%.

Завдяки активній роботі, Сумська обласна дирекція піднялася з 11-ої на 9-у позицію за розміром кредитного портфеля фізичних осіб в національній валюті в Сумській області.

Такого результату вдалося досягти за рахунок скоординованої роботи дирекції щодо організації активних продажів кредитних продуктів банку. Основний акцент у роботі був поставлений на іпотечному кредитуванні, що сприяло налагодженню партнерської взаємодії з основними забудовниками в Сумській області.

Сьогодні АБ «Укргазбанк» на ринку іпотечного кредитування пропонує унікальний кредитний продукт, який не має конкурентів, як по рівню процентної ставки, так і по інших параметрах, які є визначальними при виборі клієнтом фінансової установи.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство акціонерний банк «Укргазбанк» (www.ukrgasbank.com) - правонаступник ВАТ АБ «Укргазбанк» (з 1995 по 1996 рр. – ЗАТ "Інтергазбанк", з 1993 по 1995 рр. - ЗАТ "Хаджибейбанк"). Ліцензія № 123 на здійснення банківських операцій видана Національним банком України 22 червня 2009 року. Входить до І групи найбільших вітчизняних банків за розміром активів. З 2009 року банк є учасником програми рекапіталізації. Основним акціонером банку, з часткою у 92,9998%, є держава в особі Міністерства фінансів України.
Загальнонаціональна банківська мережа АБ «Укргазбанк» представлена: 279 точками продажів, в тому числі: головна установа банку, 3 філії, 243 відділення, а також 569 власних банкоматів, 842 POS-термінали, з них 482 торгових, 360 - банківськіх та 10 банківських кіосків самообслуговування.

Похожие пресс-релизы