pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Висока оцінка сервісу у відділеннях Укргазбанку

Система Международные Денежные Переводы ЛИДЕР високо оцінила якість надання послуги у відділеннях Укргазбанку після проведеного моніторингу ефективності роботи з банками-учасниками.

Подібні дослідження щомісячно проводяться Системою ЛИДЕР для визначення рівня обслуговування клієнтів, якості та повноти надання послуги. На умовах анонімності представник Системи вибірково відвідує пункти для здійснення відправки або отримання грошового переказу. Після візиту у відділення Укргазбанку, представник Системи поділився своїм враженням: «Приємно констатувати високий рівень обслуговування клієнтів (знання продукту, оперативність і доброзичливість персоналу) по Системі ЛИДЕР».

Довідка:
Публічне акціонерне товариство акціонерний банк «Укргазбанк» (www.ukrgasbank.com) - правонаступник ВАТ АБ «Укргазбанк» (з 1995 по 1996 рр. – ЗАТ "Інтергазбанк", з 1993 по 1995 рр. - ЗАТ "Хаджибейбанк"). Ліцензія № 123 на здійснення банківських операцій видана Національним банком України 22 червня 2009 року. Входить до І групи найбільших вітчизняних банків за розміром активів. З 2009 року банк є учасником програми рекапіталізації. Основним акціонером банку, з часткою у 87,72%, є держава в особі Міністерства фінансів України.
Загальнонаціональна банківська мережа АБ «Укргазбанк» представлена: 279 точками продажів, в тому числі: головна установа банку, 3 філії, 243 відділення, а також 569 власних банкоматів, 842 POS-термінали, з них 482 торгових, 360 - банківськіх та 10 банківських кіосків самообслуговування.

Похожие пресс-релизы