pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Конференція „Підприємство 2020: ідеї студентів”

17 лютого, Київ – відбулась конференція „Підприємство 2020: ідеї студентів”, організатором якої виступив Центр „Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” у партнерстві з економічним факультетом і кафедрою теоретичної та прикладної економіки Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Генеральним партнером Конференції став УкрСиббанк BNP Paribas Group. Партнери Конференції – компанії ДТЕК та Крафт Фудз Україна.

Конференція об’єднала більше 100 студентів з усіх регіонів України, представників провідних українських компаній, міжнародних організацій та університетів. Учасники спільними зусиллями намагалися сформувати характеристики підприємства майбутнього та визначити основні шляхи розвитку бізнесу в Україні. Під час Конференції була представлена „Абетка Підприємця 2020” – своєрідний лист до компаній сьогодення від студентів щодо основних якостей, притаманних Підприємству 2020.

Костянтин Лежнін, заступник голови правління УкрСиббанку BNP Paribas Group, відмітив: „Студенти запропонували слушні і цікаві ідеї, які варто втілювати в життя сучасним компаніям. Розвиток персоналу, інновації, етичне ведення бізнесу, соціальна відповідальність і партнерство повинні стати ключовими критеріями становлення бізнесу. УкрСиббанк - банк позитивних змін, постійно змінюється на краще, тому розвиває персонал, розробляє інноваційні програми, приділяє увагу соціальній відповідальності та підтримує благодійні проекти”.

Під час Конференції студенти, представники компаній і міжнародних організацій (УкрСиббанк BNP Paribas Group, ДТЕК, Ernst & Young, SUN InBev Ukraine, Глобальний договір ООН в Україні, Київської бізнес-школи) зійшлися в остаточній думці, що соціальна відповідальність буде однією з визначальних рис підприємства 2020.

Вікторія Гриб, менеджер зі сталого розвитку компанії ДТЕК, партнера Конференції, відзначила: «Прагнучи розробити національну модель співпраці бізнесу та суспільства «Підприємство 2020» ми не можемо не цікавитися думкою молоді. Адже сьогоднішні студенти вже завтра стануть безпосередніми учасниками бізнес середовища, втілюватимуть в життя наші та свої власні ідеї, стануть основою розвитку країни. Саме тому компанія ДТЕК підтримала конференцію, що дала змогу молоді висловитись, а нам почути, яким має бути підприємство вже недалекого майбутнього, і яку роль відіграватиме корпоративна соціальна відповідальність».

Однією з найбільш цікавих та динамічних подій конференції стали стратегічні сесії,під час яких студенти під керівництвом представників провідних компаній та кафедр економічного факультету КНУ ім. Т. Шевченка формували бачення стану відповідної галузі (інфраструктура та розвиток регіонів, освіта та ринок праці, інновації та технологічна готовність, довкілля, банк) у 2020 році та пропонували рішення проблем цих галузей для бізнесу. Автори найкращих ідей отримали спеціальні нагороди від компаній: JTI, Крафт Фудз, МТС, Метінвест, Ernst & Young, УкрCиббанк, Danone.

Під час Конференції не лише студенти давали поради компаніям, а й представники компаній ділилися своїм студентським досвідом. Про свої студентські роки розповіла Олена Козлова, директор з персоналу УкрСиббанк BNP Paribas Group.

Найголовнішою частиною Конференції стала церемонія нагородженняпереможців Конкурсу есе: „Підприємство 2020: яким його бачиш ти?”. Участь у конкурсі взяли 95 студентів з 30 вищих навчальних закладів, з 15 міст України. Найкращими стали:

І місце – Тетяна Шилан (Житомирський державний університет імені Івана Франка). Серед багатьох подарунків від партнерів конференції, Тетяна, зокрема, отримала унікальну можливість протягом місяця пройти оплачуване стажування у компанії своєї мрії – Ernst & Young.

ІІ місце - Ірина Українець (Національний університет „Львівська політехніка”) проведе день в компанії своєї мрії - Крафт Фудз. Крім того, Ірина отримала багато подарунків від партнерів конференції та спеціальний подарунок від компанії Ernst & Young – місяць оплачуваного стажування у компанії.

ІІІ місце – Дмитренко Артем (Київський національний університет імені Тараса Шевченка ), отримав подарунки від партнерів конференції, також спеціальний подарунок від „УкрCиббанк” - провести день в компанії та особисто познайомитися з топ-менеджментом.

Олена Губанкова, координатор студентських ініціатив Центру „Розвиток КСВ”, відмітила: „І конференція, і конкурс есе є частиною більш глобальної ініціативи „Підприємство 2020: роль бізнесу в суспільстві”, яка покликана розробити національну модель співпраці бізнес-компаній й суспільства у 2020 році. І якщо в рамках даної ініціативи ми вивчаємо думку експертів, то в таких студентських заходах нам цікаво визначити бачення молодого покоління, і поєднати його ідеї та прагнення з практикою сучасного бізнесу. Хотілося б відмітити, ще один важливий момент – активна участь представників наукового кола, що зайвий раз підтверджує важливість співпраці усіх зацікавлених сторін задля сталого розвитку».

У разі виникнення запитань, звертайтесь до Олени Губанкової за тел. (044) 280-11-47 або електронною поштою: [email protected]

***
«Підприємство 2020: роль бізнесу в суспільстві» – ініціатива покликана розробити національну модель співпраці бізнес-компаній й суспільства у 2020 року і заохотити компанії в Україні до підготовки стратегічних планів на довгострокову перспективу – це допоможе збалансувати розвиток українського бізнесу до потреб та очікувань суспільства. Генеральний партнер компанія «Метінвест».

Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності»: Провідна експертна організація з КСВ в Україні, член Правління Глобального договору ООН (2010-2011), Організаційний стейкхолдери GRI, національний партнер CSREurope (Брюссель) та Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (WBCSD, Женева). Організація об’єднує 21 компанію Україну. Центр надає консультації з питань розробки стратегії, програм і комунікацій з КСВ, проведення моніторингу та оцінки ефективності проектів, підготовки та верифікації нефінансової звітності.

Похожие пресс-релизы