pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Стартував Всеукраїнський Місяць боротьби з раком шкіри.

27 квітня 2012 року у приміщенні МОЗ України відбулася прес-конференція, присвячена початку Всеукраїнського Місяця боротьби з раком шкіри, у якій взяли участь представники МОЗ України, а також провідні спеціалісти галузі. Учасники прес-конференції розповіли про програму заходів, що будуть реалізовані протягом Всеукраїнського місяця боротьби з раком шкіри. Крім того, відбулася презентація сучасних підходів до діагностики та лікування новоутворень шкіри.

«Згідно з даними Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я (ВООЗ) щорічно у світі реєструють близько 48 тис. смертей, пов’язаних з меланомою (рак шкіри). Протягом 2010 року в Україні було зареєстровано майже 3 тис. нових випадків захворювань на рак шкіри, а також 1070 зареєстрованих випадків смерті. В середньому в Україні захворюваність на меланому складає 6,18 випадків на 100 тис. населення. Починаючи з 2009 року, у більшості областей України навесні (перед початком пляжного сезону) проводяться масові огляди населення на предмет виявлення захворювань шкіри» - розповів Заступник Міністра охорони здоров'я України Олександр Толстанов.

«Пік захворюваності на меланому, як у чоловіків так і у жінок, припадає на вікову групу від 65 років. При цьому жінки хворіють у 1,5 рази частіше, ніж чоловіки» - доповнив Директор Департаменту лікувально-профілактичної допомоги МОЗ України Микола Хобзей.
«Частка злоякісних новоутворень шкіри виявлених при профілактичних оглядах складає 30% від усіх виявлених новоутворень. Варто зауважити, що кількість сонячних днів протягом останніх років збільшилась,а інтенсивність сонячного випромінювання перевищує усі допустимі норми. У зв’язку з цим необхідно формувати у населення більш уважне ставлення до новоутворень та родимок» - підсумував Головний позаштатний спеціаліст МОЗ України за спеціальністю «Дерматовенерологія» Олександр Літус.

Ініціатива проведення Всеукраїнського місяця боротьби з раком шкіри знайшла підтримку у віце-прем’єр - міністра України, Міністра охорони здоров’я Раїси Василівни Богатирьової, та Президента Національної Академії медичних наук України Сердюка Андрія Михайловича.

*Безкоштовну консультацію зможуть надати українцям всі обласні шкірно-венерологічні диспансери, а також інші лікувальні установи усіх форм власності.
З їх повним переліком, а також датою початку програми безкоштовних консультацій, українці зможуть ознайомитись з 4-го травня 2012 р. на сайті Головного спеціаліста МОЗ України за спеціальністю «Дерматовенерологія» Олександра Літуса: www.moz-derm.org.ua

Похожие пресс-релизы