Майстер-клас kmbs у Харкові

Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs] запрошує представників бізнесу на безкоштовний майстер-клас "Стабільність змін", що відбудеться в рамках МВА-туру kmbs 3 липня у місті Харків.
Ключові питання майстер-класу:
• Зміни: уникнути, ігнорувати чи управляти?
• Вплив змін на клієнтські потреби та наші бізнес-можливості
• Адекватна відповідь змінам
Спікер: Володимир Павелко, директор MBA-програм Києво-Могилянської Бізнес Школи [kmbs]. Викладає операційний менеджмент та управління змінами. Сертифікований викладач і консультант Adizes Academy [USA]. З 1998 по 2009 рік працював у банківській сфері, де пройшов шлях від економіста до заступника Голови Правління.
Після майстер-класу усі зацікавлені у бізнес-освіті зможуть взяти участь у презентації магістерських програм kmbs, на якій будуть представлені:
• Presidents’ МВА – для власників бізнесу;
• Executive MBA – для керівників компаній;
• Master in Business Leadership [MBL] – для функціональних керівників, майбутніх топ-менеджерів;
• Master of Banking and Finance [MBF] – для практикуючих фінансистів.
Дата і час проведення: 3 липня 2012
17.00 – 17.30 – реєстрація учасників події
17.30 – 18.45 – майстер-клас «Стабільність змін»
18.45 – 19.00 – перерва на каву
19.00 – 20.15. – презентація МВА-програм та спілкування з випускниками kmbs
Місце проведення: м. Харків, вул. Артема 10/12, готель «Аврора», велика конференц-зала.
Умови участі: Безкоштовно, за обов’язковою on-line реєстрацією.
В разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь до Павла Білодіда, координатора проекту: [email protected], [044] 490 6635, [097] 511 20 87.
Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs] – школа для лідерів, орієнтованих на якісні зміни – в собі, своїх компаніях, країні, світі. Заснована 1999 року при Києво-Могилянській Академії, одному з найстаріших університетів Східної Європи. kmbs відома як самобутня школа думки.