pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Київський водно-інформаційний центр та Торгова марка «BonAqua» запрошують всіх на День Відкритих Дверей

Київ, 24 серпня 2012 року - Київський водно-інформаційний центр та Торгова марка «BonAqua» запрошують всіх на День Відкритих Дверей відвідати експозицію музею та дізнатись цікаві факти про воду.

Україна відзначає День Незалежності і традиційно в цей день Київський водно-інформаційний центр (Музей Води) за підтримки ТМ «BonAqua» проводить День Відкритих дверей. Відвідувачі Центру можуть знайти для себе багато корисної і цікавої інформації про те, звідки береться вода, який стан водних ресурсів у природі, як зберегти їх природньо чистими та, найголовніше, як ощадливо їх використовувати, щоб залишилось вдосталь ще й для наступних поколінь.
Торгова марка “BonAqua” до Дня відкритих дверей приготувала приємні сюрпризи відвідувачам.

Як зазначає Олександр Береговий, заступник директора водно - інформаційного центру: «Діяльність нашого музею покликана привернути увагу до проблем водокористування, водозбереження та управління водними ресурсами, адже, за даними ООН, понад мільярд людей у світі не має доступу до чистої питної води. День Відкритих Дверей дозволяє привернути увагу тисяч людей до цієї важливої проблеми».

За словами Олесі Жулинської, директора зі зв’язків з громадськістю, компанія «Кока-Кола Україна»: «Наша компанія надзвичайно відповідально ставиться до довкілля, а надто – до водних ресурсів, адже це — основний інгредієнт наших продуктів. ТМ “BonAqua” вже четвертий рік поспіль співпрацює з Водно-інформаційним центром. Ця співпраця дає нам унікальну можливість проводити різноманітні освітньо-інформаційні заходи, відвідувачі яких отримують корисну і цікаву інформацію про воду та раціональне використання водних ресурсів».

24 серпня двері Київського водно-інформаційного центру будуть відкриті для вас з 10:00 до 16:00 год за адресою: вул. М. Грушевського, 1В (Майдан Незалежності, парк Хрещатий). Цього дня вхід вільний.

__________________________________________________________________________________

Додаткова інформація:
Вперше воду під торговою маркою “BonAqua” було випущено 1970 року в Австрії. З того часу її присутність поширилась на весь світ, і сьогодні воду з такою назвою можна знайти в багатьох країнах Азії,
Африки, Європи та Південної Америки. В Україні “BonAqua” з’явилась 1999 року, і в своєму асортименті має газовану, негазовану, а також середньогазовану воду.
“BonAqua” – вода гарантованої якості, адже на виробництві встановлено найсучасніше обладнання.
З 2009 року ТМ “BonAqua” є партнером Водно-інформаційного центру. ТМ “BonAqua” відома своєю активаною соціальною позицією і активно підтримує проекти, пов’язні із захистом водних ресурсів. Зокрема, за підтримки ТМ “BonAqua” реалізуються такі масштабні проекти як «Кожна Краплина Має Значення» (у співпраці з ПРООН), на базі Водно-інформаційного центру окрім дня відкритих дверей проходять також щорічні засідання прес-клубу «Аква», де журналісти можуть отримати кваліфіковані відповіді на питання про водопостачання та водозбереження.

Водно – інформаційний центр (Музей Води) було відкрито 24 травня 2003 р. на базі перших споруд централізованого водопостачання міста, яким вже 140 років. Експозиція музею знаходиться під землею — гігантські акваріуми, ліфт у підземеллі, діюча модель артезіанської свердловини, гігінтський унітаз, каналізаційний колектор і казковий грот з водоспадом та імітацією грому, дощу та блискавки. Основна ціль роботи музею — інформування людей про гідросферу Землі і водні ресурси України та виховання бережливого ставлення до них. Музей працює щоденно, крім понеділка з 10:00 до 17:00, субота, неділя — 10:00-18:00.

Похожие пресс-релизы