pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Миргородський завод мінеральних вод – підприємство року 2012

За підсумками щорічного загальноміського відкритого рейтингу популярності «Людина року 2012» Миргородський завод мінеральних вод отримав нагороду у номінації «Підприємство року».

ПАТ «Миргородський завод мінеральних вод» є одним з бюджетоутворюючих платників регіону, керівництво підприємства здійснює кроки для нарощування обсягів виробництва, забезпечує формування нових робочих місць, а разом з цим збільшуються надходження до державного та місцевого бюджетів.

Високі результати послідовної, системної та кропіткої роботи колективу Миргородського заводу мінеральних вод були гідно оцінені Миргородською міською радою, що проводить відкритий загальноміський рейтинг популярності "Людина року - 2012" вже тринадцять років поспіль. На урочистому нагородженні переможців, що проходило у Палаці культури курорту «Миргород», представник адміністрації передав почесну нагороду – сертифікат - директору заводу Сеньку Валерію Петровичу, який вже багато років очолює підприємство.

«Я завжди розумів, що основа успішної діяльності сучасного виробництва – це, в першу чергу, люди. Зараз на Миргородському заводі мінеральних вод працює більше 300 людей, інколи цілими родинами. Ми вдячні своїм працівникам за довіру, за їх вагомий внесок в розвиток підприємства , і зі свого боку гарантуємо нашим працівникам стабільну заробітну платню, достойні умови праці та додаткові переваги – повний соцпакет, позаробочі заходи для співробітників та їх родин», - прокоментував перемогу у номінації директор заводу Сенько Валерій Петрович.

Похожие пресс-релизы