pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Довіра, розуміння та співпраця

Податківці Голосіївського району продовжують інформувати про кампанію «Декларування-2013».

Ми багато говоримо і чуємо про те, що сучасність вимагає інновацій в організації роботи податкових інспекцій. Щоб громадяни нашої держави стали достойними життя європейського рівня. Оскільки податок на доходи фізичних осіб є одним із основних джерел місцевого бюджету, то податківці Голосіївського району столиці, днями відвідали центральний автовокзал, автостанцію «Південна» і автостанцію «Видубичі». Ключове завдання, яке стоїть перед податковими інспекторами м. Києва – це висвітлення інформації, щодо кампанії «Декларування - 2013» і забезпечення зручного ведення бізнесу.
Спеціалісти управління взаємодії зі ЗМІ та громадськістю та управління оподаткування фізичних осіб, провели агітаційно-інформаційну роботу як з керівництвом, працівниками, так і з пересічними громадянами. Вони надавали відповіді на всі поставлені запитання, розповсюджували листівки, пам’ятки, брошури, буклети та кишенькові календарики. Всі люди з розумінням поставилися до необхідності широкого інформування громадськості та погодились розмістити соціальну рекламу у приміщеннях установ. Завдяки друкованій продукції, громадяни зможуть ознайомитися з особливостями цьогорічної кампанії декларування, основним нововведенням якої є можливість подання декларації про майновий стан та доходи в онлайн режимі за допомогою електронного цифрового підпису.
Також із друкованих матеріалів громадяни можуть дізнатися про Центр обслуговування платників податків ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС. Нагадаємо, що ЦОПП знаходиться за адресою м. Київ, вул. Жилянська 23 і працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 20:00, в суботу з 9:00 до 16:00. На період декларування Центр працює також у неділю з 9:00 до 16:00. З питаннями можна звертатися до консультанта-модератора за телефоном 591-61-24.

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Похожие пресс-релизы