pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відкриття магазину «Фокстрот» в інноваційному форматі у Львові в Сокільниках

19 травня відбудеться урочисте відкриття нового формату «Магазин у магазині» у «Фокстроті» за адресою: м.Львів, с.Сокільники, вул. Стрийська, 30 (ТРЦ «Кінг Кросс»). Суть формату – у розташуванні усіх товарів однієї торговельної марки в одному місці. Таким чином, у супермаркеті в рамках єдиної мульти-брендової торгової площі створюються моно-брендові острівки. Кожен такий фірмовий міні-магазинчик має власного фахівця, відповідального за свій бренд, який не лише надасть поглиблену консультацію щодо представлених продуктів, але й продемонструє їх у дії. Сортування продукції за марками не лише мінімізує психологічні зусилля, на¬правлені на вибір товару, а ще й приносить задоволення від процесу покупки та робить вибір більш свідомим. Окрім того, різко підвищується наочна інформативність в точці продажу, так як то¬вари не просто лежать на полиці, а є демонстраційними зразками.
З нагоди відкриття свого пілотного проекту «Фокстрот» підготував для відвідувачів власного магазину у ТРЦ «Кінг Кросс» свято подарунків та знижок, що триватиме три дні поспіль: з 16-го по 19-е травня:
- Усі покупці матимуть нагоду отримати знижку до 60%. При цьому кожному гарантована знижка, як мінімум, 10% на акційні групи товарів – потрібно лише пред’явити листівку на касі магазину при покупці товару.
- Купуючи будь-які товари на суму від 500 гривень одним чеком, покупець отримує на касі лотерейний сертифікат і може прийняти участь у розіграші цінних подарунків, який відбудеться 19.05.13 о 18.00. Для цього потрібно заповнити отриманий сертифікат і одну частину залишити у лототроні та бути присутнім при розіграші.

- Придбавши кухонний комбайн KMC 010 або інші товари ТМ «Kenwood» на суму від 10 000 гривень одним чеком, покупець отримує запрошення на кулінарний майстер-клас від шеф-кухаря міжнародного класу Ектора Браво, який розпочнеться 19 травня опів¬дні у зоні Kenwood супермаркету «Фокстрот». Ще 2 запрошення на даний майстер-клас розіграє ведучий у вікторині серед найобізнаніших відвідувачів біля магазину з 11.00 до 12.00. Ті, хто не потрапив на кулінарний урок, зможуть спостерігати пряму трансляцію на моніторах, розташованих у магазині.

Напередодні символічного перерізання стрічки, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» В’ячеслав Поврознік розповів:
- Це перший подіб¬ний формат серед магазинів побутової техніки та електроніки в Україні. І реалізував його «Фокстрот» задля зручності та комфорту своїх покупців. Наразі лояльність споживачів має вирішальне значення. Тому ми зробили все необхідне, аби шанувальники певних брендів не втрачали час та не відволікалися на товари інших марок, а отримували комплексну пропозицію від одного бренду, а на додачу - креативність оформлення, логічне розташування товару, якість та легкість сприйняття та професійну консультацію. Це ідеальний варіант в рамках стандартного мережевого магазину.
Довідка: Торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером* ринку України у сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки і володарем титулу «Національна торговельна марка» по версії рейтингу «Людина року - 2012». Перший магазин торговельної мережі було відкрито у 1994 році, і станом на 10 квітня 2013 р. в Україні нараховується 225 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 110 обласних та районних центрах України, при цьому їх загальна торговельна площа складає близько 200 000 кв. м. Згідно рейтингу, складеному аудиторською компанією Deloitte&Touche у 2012 році, торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» входить у число 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. Об’єм продажів мережі за 2011-12 фінансовий рік склав більше 7.17 мільярдів гривень. З 2010 року торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics» найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи.

*згідно даних GFK за 2012 рік.

Похожие пресс-релизы