pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

I Lviv Hospitality Industry Forum (LHIF) розпочинає свою роботу 15 травня.

З метою об’єднання професіоналів індустрії гостинності та експертів консалтингу для обміну знаннями та досвідом 15-17 травня 2013 року відбудеться дводенний форум для лідерів індустрії гостинності Львова та України.
15-17 травня 2013 року в готелі «Дністер» буде проходити І Lviv Hospitality Industry Forum за підтримки журналу «Отельєр&Ресторатор» та Milina Outsourcing. Реєстрацію завершено, сформовано кінцеві списки та програму форуму. 15 спікерів – експертів сфери гостинності з багаторічним досвідом ділитимуться своїм досвідом з учасниками. Гості форуму – 50 готельєрів та рестораторів зі всієї України зможуть не лише поглибити свої знання на професійному рівні, але й познайомитись з колегами. Серед присутніх на форумі – 20 представників преси висвітлюватимуть найяскравіші моменти протягом 2 днів. По завершенні секційних блоків на учасників чекає екскурсія львівськими готелями, де вони зможуть побачити організаційну структуру цих закладів та їхню роботу зсередини.
Важливими для обговорення будуть питання іміджу Львова після проведення Євро-2012, продажу та просування готельних та ресторанних послуг, управління персоналом. В рамках форуму відбудеться круглий стіл, на якому обговорюватиметься залучення світових мереж на готельний ринок Львова та України. Окремим блоком висунуті теми продажу цільовим ринкам, просування бренду, онлайн–маркетинг та роль соціальних мереж в індустрії гостинності.
Детальну програму форуму ви зможете дізнатись завітавши на наш сайт lhif.lviv.ua.

Ключові слова: малі готелі, Львів, ресторани, готелі, форум, виставка, конференція.
Контактна пошта: [email protected].

Похожие пресс-релизы