pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Кредобанк» відзначено за банківські інвестиції у Львівщину

«Кредобанк» отримав спеціальну відзнаку Львівської облдержадміністрації та Львівської торгово-промислової палати за найбільші банківські інвестиції в економіку області. Нагородження відбулося в рамках щорічного конкурсу «Інвестор року», в якому відзначаються компанії, які зробили найбільший внесок в економіку Львівщини.
Спеціальна відзнака конкурсу «Інвестор року-2012» була присуджена за значні обсяги кредитування економіки Львівської області та зручні пропозиції з обслуговування малого та середнього бізнесу. Протягом 2012 року «Кредобанк» видав кредитів для підприємств та громадян Львівської області на загальну суму понад 340 мільйонів гривень. Загалом у минулому році в масштабах України банк надав кредитів на 1,35 мільярда гривень.
«Спеціальна відзнака конкурсу «Інвестор року» є високою оцінкою програм «Кредобанку» з кредитної підтримки та розрахункового обслуговування українського бізнесу та роздрібних клієнтів, – говорить перший заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Марцін Куксіновіч. – Інвестуючи в розвиток українських підприємств та забезпечуючи роботою понад 2000 працівників, банк робить вагомий внесок в економіку України».
Конкурс «Інвестор року» проводиться Львівською облдержадміністрацією та Львівською торгово-промисловою палатою щорічно. У ньому відзначаються українські та іноземні підприємства, які реалізують найбільші інвестиційні проекти у Львівській області та створюють нові робочі місця. «Кредобанк» неодноразово перемагав у цьому конкурсі, зокрема, у 2008 та 2010 роках.

Похожие пресс-релизы