pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ПАТ «Укрпластик» успішно пройшла ресертифікаційний аудит на відповідність вимогам міжнародного стандарту OHSAS 18001:2007

На початку липня 2013 року компанія «Укрпластик» успішно пройшла ресертифікаційний аудит на відповідність вимогам міжнародного стандарту OHSAS 18001:2007.
OHSAS 18001:2007 — це міжнародний стандарт по розробці системи управління професійної безпеки та здоров'я (Occupational Health and Safety Management Systems) - представляє вимоги до системи управління професійною безпекою та здоров'ям, щоб надати можливість організації управляти професійними ризиками в області безпеки та здоров'я і підвищувати ефективність такого управління. Сертифікат 18001:2007 показує, що виробництво веде пильний контроль чинників виробничого і професійного ризиків, піклується про безпеку персоналу на робочих місцях.
Як зазначила Голова Правління ПАТ «Укрпластик», заслужений промисловець України Ірина Мірошник: «Система менеджменту здоров'я та безпеки на виробництві, що відповідає вимогам міжнародного стандарту, дозволяє завчасно оцінити потенційно небезпечні ситуації та максимально унебезпечити співробітників. Керівництво компанії завжди приділяло підвищену увагу промисловій безпеці, охороні праці та профілактиці виробничого травматизму. На сьогодні компанія «Укрпластик» нараховує близько 1500 співробітників.»

Довідка: ПАТ "Укрпластик" — найбільший у Східній Європі виробник гнучких пакувальних матеріалів для харчової, тютюнової, косметичної, фармацевтичної та ін.галузей. Входить в топ-20 світових компаній даного профілю. Компанія заснована в 1927 році. ПАТ «Укрпластик» поставляє гнучкі пакувальні матеріали та упаковку компаніям Росії, України, інших країн СНД, Центральної та Східної Європи, Північної та Південної Африки.

Похожие пресс-релизы