pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

35% співробітників столичного підприємства працювали нелегально

Працівникам ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві вдалось припинити виплату зарплати «у конвертах» на одному зі столичних підприємств.

Влаштовуючись на нове місце роботи, громадянка «Ю» навіть не підозрювала, які випробування на неї чекають. Коли довгоочікуваний день виплати перших чесно зароблених грошей настав, керівництво повідомило пані «Ю», що гроші вона буде отримувати «у конверті». Додатковим «приємним сюрпризом» для жінки стала сума зарплати – вона виявилась меншою, ніж їй було обіцяно під час співбесіди.

Зрозумівши, що вона – мати, яка самостійно виховує дитину, опинилась у стані абсолютної соціальної незахищеності, жінка звернулась по допомогу до податкової.

Звернення громадянки «Ю» стало приводом для проведення перевірки дотримання вимог чинного законодавства ТОВ «Д» стосовно найманих працівників. Податківці виявили, що третина колективу працюють без належного оформлення трудових відносин.

Стосовно зазначених працівників на підприємстві відсутні трудові угоди, накази на призначення, відомості про нарахування заробітної плати, тобто їм виплачувався «чорний» заробіток. Таке ставлення до вимог законодавства «коштувало» керівництву 20 тисяч гривень донарахованого податку на доходи фізичних осіб.
Матеріали справи було передано до Києво-Святошинського РВ ГУМВС України в Київський області, де відкрито кримінальне провадження.

Це лише один з яскравих прикладів, коли закон виявився на сторожі, а працівники податкової вчасно відреагували і захистили економічні права нашої Держави.

Досить часто влаштовуючись на роботу, найманий працівник навіть не підозрює про всі наслідки нелегального працевлаштування. Як правило, це виплата заробітної плати у «конверті» або не виплата її у повному обсязі. Таким чином, роботодавці послаблюють соціальний захист працівників, зменшують надходження до бюджетів усіх рівнів та державних соціальних страхових фондів. В результаті, людина залишається без трудової книжки, досвіду роботи, а на старість років – без пенсії. Тільки зіткнувшись з конкретним порушенням своїх прав, громадяни звертаються до різних інстанцій, зокрема й до податкової служби, яка завжди напоготові, аби захистити кожного громадянина та відновити справедливість.

Похожие пресс-релизы