pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відкрито два нових відділення АТ «ЄВРОГАЗБАНК»: Севастопольське відділення №3 і Миколаївське відділення №1

Відкрито два нових відділення АТ «ЄВРОГАЗБАНК»: Севастопольське відділення №3 і Миколаївське відділення №1

Відкриття двох відділень - це черговий важливий крок у розвитку АТ «ЄВРОГАЗБАНК». Розширення регіональної мережі є одним з найважливіших умов росту сучасного банку. Постійний розвиток технологій і глибоке проникнення Інтернету, можливість здійснювати деякі фінансові операції за допомогою гаджетів призвели до активного розвитку альтернативних каналів надання банківських послуг. Все більше банків на сьогоднішній день, надають послуги інтернет-банкінгу, мобільний - банк, sms і email сповіщення та інше.
Деякі банки вже сьогодні замість традиційних відділень відкривають павільйони та електронні мікр-офіси, де зв'язок між менеджером і клієнтом відбувається за допомогою відеочату. По мірі підвищення фінансової грамотності громадян і стрімкого розвитку інтернет-технологій кількість даних каналів буде тільки збільшуватися.
Тим не менш, ми впевнені в тому, що банківське відділення як і раніше залишиться дуже важливим і затребуваним каналом комунікацій, місцем зустрічі клієнта і представників банку. Дистанційне обслуговування в будь-якому разі не замінить «живого спілкування» та відділення банку збережуть свою значимість.
АТ «ЄВРОГАЗБАНК» ведє постійну роботу над покращенням якості обслуговування, спеціалісти Банку завжди використовують індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Традиційно всі відділення АТ «ЄВРОГАЗБАНК» розташовані в максимальній близькості до клієнтів і оснащені сучасним банківським устаткуванням, що дозволяє максимально швидко і безпечно обслуговувати наших клієнтів.

Севастопольське відділення № 3 знаходиться за адресою:
м. Севастополь, вул. Героїв Севастополя, буд. 74
Телефон: (0692)404-499
Начальник відділення: Ткачова Юлія Валеріївна

Миколаївське відділення №1 знаходиться за адресою:
м. Миколаїв, вул. Московська, буд. 13/2
Телефон: (0512) 371-878
Начальник відділення: Степаненко Олексій Іванович

Нові відділення відповідають усім вимогам, визначеним стратегією розвитку Банку і передбачають якісне та оперативне обслуговування.
Клієнтам пропонуються наступні операції:
- відкриття та обслуговування поточних рахунків, депозитів фізичних і юридичних осіб в національній та іноземній валюті, у тому числі в банківських металах;
- прийом платежів від населення, у тому числі комунальних платежів;
- автоматичні регулярні платежі;
- переказ коштів за допомогою міжнародних систем грошових переказів: «WESTERN UNION», «Money Gram», «CONTACT», «АВЕРС», «ЮНІСТРІМ», «BLIZKO», «MIGOM»;
- валютно-обмінні операції;
- продаж банківських металів;
- конвертація (обмін) фізичними особами-резидентами однієї іноземної валюти на іншу через касу банку;
- випуск і обслуговування пластикових карт міжнародних систем;
- кредитування фізичних осіб в рамках програми «Свій кредит».
На сьогодні відділення АТ «ЄВРОГАЗБАНК» представлені в наступних містах: Київ, Львів, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Севастополь, Трускавець, Одеса, Полтава, Маріуполь, Харків, Тернопіль, Дніпропетровськ та Чернівці.

ЄВРОГАЗБАНК - Успішний Банк для успішних людей

Похожие пресс-релизы