pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Співробітники Укргазбанку затримали шахраїв, які намагалися зняти несанкціоновано переведені кошти на суму 680 тисяч гривень

3 вересня 2013 року співробітники служби банківської безпеки Укргазбанку затримали особу, яка намагалася отримати готівкою 680 тис. грн, що були шахрайським шляхом переведені з рахунку української компанії на банківський рахунок фіктивної фірми, зареєстрованої на чужий паспорт.

Зокрема, Управління інформаційної безпеки Укргазбанку отримало прохання від іншого комерційного банку про термінове блокування несанкціонованого платежу на суму 680 тис грн. Списання коштів було здійснено через систему «клієнт-інтернет-банк» із зареєстрованої у Німеччині IP-адреси.

Того ж дня до одного з відділень Укргазбанку в Одесі звернулися клієнти, які представилися керівниками компанії, на рахунок якої були перераховані дані кошти. В ході перевірки документів, що посвідчують особу, зловмисники здійснили спробу втекти. Співробітники служби безпеки Укргазбанку оперативно відреагували і затримали одного із шахраїв та передали його співробітникам Приморського РВ ОМУ ГУ МВС України в Одеській області.

Як з’ясувалося, особа з підробленим паспортом, яка видавала себе за директора фіктивної компанії, виявилася раніше судимим громадянином України. За його словами, ще навесні 2013 року він разом із «друзями» зареєстрував фірму з метою переведення безготівкових коштів в готівкові. Наразі працівниками слідчого відділу Приморського РВ ОМУ ГУ МВС України проводяться оперативно-розшукові заходи з метою виявлення інших злочинних дій затриманих для притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Похожие пресс-релизы