pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Львові пройшов фестиваль «Львівська забава»

10-15 вересня 2013 у стародавньому місті Лева відбувся перший масштабний гастрономічно-музичний фестиваль «Львівська забава». У ньому взяла участь й найдавніша броварня країни - Львівська пивоварня, де вже майже 300 років вариться славетне пиво «Львівське». Спеціально до свята перше українське пиво підготувало для відвідувачів фестивалю насичену розважальну програму (найяскравішу на фестивалі) та спеціальний сорт пива «Дункель».

Розпочався фестиваль 10 вересня з офіційної церемонії відкриття за участі представників компаній-учасниць у самому серці стародавнього міста – на площі Ринок. Після цього учасники та гості свята пройшли парадом до місця проведення фестивалю – парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького. Саме тут розмістився й яскравий намет «Львівського», де проходили концерти та пригощали спеціально звареним до свята ексклюзивним сортом пива – «Львівське Дункель», що був випущений лімітованою партією. Темний лагер «Дункель», батьківщиною якого є Баварія, вважається «прародичем» усього темного пива та розпочинає свою історію з XVII сторіччя. Для його виготовлення використовується декілька сортів ячмінного солоду.

Біля намету «Львівського» була облаштована сцена під символічною назвою «1715», де відбулися музичні виступи відомих українських гуртів - «Дзідзьо», «Мандри» та Олега Скрипки зі спільною програмою із «Ле Гранд Оркестра», проходили різноманітні конкурси, танцювальні майстер-класи та театралізовані постановки. А кожний день фестивалю закінчувався масштабною етно-дискотекою з пивом «Львівське».

Крім того, фестиваль «Львівська забава» став місцем встановлення кількох рекордів. Зокрема відвідувачам смачного свята було презентовано найбільший в Україні пивний кухоль, ширина якого складає 1,5 метри, а висота – 2 метри. До речі, цей велетень вміщує 3,5 тисяч літрів пива! А у день закриття гості та мешканці стародавнього Львова змогли поласувати найбільшим в Україні тортом, розміри якого 5 на 5 метрів.

Тарас Маципура, провідний бренд-менеджер ТМ «Львівське» компанії Carlsberg Ukraine: «Ми сподіваємося, що гостям свята сподобалася надзвичайна кількість забав та смачних сюрпризів, що підготувало перше українське пиво. Слід зазначити, що за ці дні пивний фестиваль відвідало багато тисяч поціновувачів бурштинового напою. Це свідчить про те, що «Львівська забава» має усі шанси перетворитися на добру традицію та одну з визначних подій у календарі міста!»

Похожие пресс-релизы