pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Оновлено Державний реєстр РРО.

Оновлено Державний реєстр РРО.

В реєстрі вилучено 131 модель касової техніки

Головне управління Міндоходів у м. Києві інформує, що наказом Міністерства доходів і зборів України від 01.10.2013 № 522 затверджено у новій редакції Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій.
Реєстр представлено у вигляді таблиці, в якій наведено наступну інформацію щодо кожної моделі: назва, версії внутрішнього програмного забезпечення, найменування та місцезнаходження заявника і виробника, строк первинної реєстрації, дата та номер рішення про включення до Державного реєстру, а також сфера застосування відповідного РРО.
Звертаємо Вашу увагу, що з 01.10.2013 із Державного реєстру вилучено моделі РРО, які не забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів Міндоходів в електронному вигляді відповідно до вимог, затверджених наказом Міністерства фінансів України від 08.10.2012 №1057.
Реєстрацію касових апаратів, моделі яких не входять до оновленого Держреєстру РРО, до 30 листопада 2013 року буде скасовано. Всі суб’єктів господарської діяльності, у яких касова техніка не відповідає новим вимогам, отримають відповідні повідомлення до 1 листопада цього року.
Таким чином, суб'єкти господарювання до отримання відповідного попередження від органу Міндоходів та протягом місяця після його отримання матимуть можливість використовувати при проведенні розрахункових операцій наявну касову техніку та здійснити заходи щодо її доопрацювання з метою виконання норм чинного законодавства.
Звертаємо увагу, що застосування штрафних санкцій за неподання до органів Міндоходів контрольно-звітної інформації РРО відповідно до вимог чинного законодавства настає з 1 січня 2014 року.
Нагадаємо, у Києві 6,6 тисяч суб’єктів господарювання використовують понад 28 тисяч касових апаратів. На сьогодні 3,9 тисяч СГД привели у відповідність законодавчим вимогам 16,6 тисяч одиниць РРО.
Оновлений Державний реєстр РРО розміщено на субсайті ГУ Міндоходів у м. Києві (www.kyivminrd.gov.ua) у рубриці "Реєстри".

Похожие пресс-релизы