pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

За напрямом європейських стандартів… Столичні Центри обслуговування платників надали 2,8 мільйона послуг

За напрямом європейських стандартів…
Столичні Центри обслуговування платників надали 2,8 мільйона послуг

Сервісне обслуговування платників податків європейського рівня є пріоритетним напрямом роботи Головного управління Міндоходів у м. Києві.
Так, з початку року столичні Центри обслуговування платників податків надали 2 мільйони 821 тисячу послуг. В переважній більшості звернення клієнтів ЦОПП Головного управління Міндоходів у м. Києві стосувались податкової звітності, видачі реєстраційних номерів облікової картки платника податків, довідок та дозвільних документів, а це 1 мільйон 944 тисячі адміністративних послуг, що складає близько 69 % від їх загальної кількості; 355 тисяч, або 12 % - інформаційно-консультаційні послуги щодо роз’яснень питань сплати податку на прибуток, ПДВ, оподаткування фізичних осіб; майже 2 %, або більш ніж 51 тисяча – послуги з видачі ключів цифрового підпису.
У зв’язку з тим, що з 1 жовтня 2013 року Міністерство доходів і зборів України розпочало процедуру адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, у Центрах обслуговування платників податків виникло пожвавлення з боку відвідувачів, які вперше подають звітність з ЄСВ. Тому до 22 жовтня 2013 року столичні ЦОПП працюють з 9-00 до 20-00 години та до останнього клієнта, який бажає подати вказану звітність.
Проте, з 23 жовтня 2013 року режим роботи столичних Центрів обслуговування платників податків буде змінено:
понеділок – з 9-00 до 18-00 год.;
вівторок – з 9-00 до 20-00 год.;
середа – з 9-00 до 18-00 год.;
четвер – з 9-00 до 20-00 год.;
п’ятниця – з 9-00 до 18-00 год.;
субота – з 9-00 до 16-00 год.
Слід зазначити, що зміни у режимі роботи ЦОПП жодним чином не вплинуть на якість обслуговування відвідувачів. Клієнти столичних Центрів обслуговування не відчують незручностей й матимуть змогу вчасно та якісно отримувати всі необхідні послуги.

Похожие пресс-релизы