pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Як розпочати власну справу?

У цьому році в м. Києві на облік платників податків стало 11 087 – юридичних осіб та 10 540 – фізичних осіб.

Тих хто вирішив розпочати власну справу інформують фахівці столичного управління Міндоходів, для того щоб зареєструвати підприємницьку діяльність шляхом створення юридичної особи, засновники або уповноважена ними особа мають подати державному реєстратору за своїм місцем знаходження такий комплект документів:
- заповнену реєстраційну картку (форма 1);
- рішення засновників про створення (оригінал, ксерокопія або завірена копія);.
- два примірника установчих документів;
- документ, що засвідчує внесення реєстраційного збору за проведення державної реєстрації юридичної особи;
- документи, що підтверджують структуру внесків засновників у формуванні власності юридичної особи.
Для державної реєстрації фізичної особи – підприємця державному реєстратору за місцем проживання фізичної особи подаються наступні документи:
- заповнена реєстраційна картка (форма 10);
- копія документу, що засвідчує реєстрацію фізичної особи–платника податків у Державному реєстрі, особи які мають відмітку в паспорті про право здійснювати будь-які платежі за серією та номером власного паспорту – копію паспорту;
- документ, що підтверджує внесення реєстраційного збору за проведення державної реєстрації фізичної особи.
За проведення реєстраційних процедур сплачується реєстраційний збір:
- для юридичних осіб – 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 гривень);
- для фізичних осіб – 2 неоподатковуваних мінімуму доходів громадян (34 гривні) .
Термін державної реєстрації юридичних осіб – не більше 3-х робочих днів; фізичних осіб – не більше 2-х робочих днів з дати надходження документів для проведення державної реєстрації.
Державний реєстратор у день державної реєстрації юридичної особи та не пізніше наступного робочого дня з дати державної реєстрації фізичної особи – підприємця зобов'язаний передати відповідним органам статистики, доходів і зборів, Пенсійного фонду України, відомості з реєстраційної картки таких суб’єктів, що є підставою для взяття їх на облік у зазначених органах.
Підтвердженням того, що суб’єкт господарювання (юридична особа, структурний підрозділ, фізична особа) взятий на облік як платник податків і зборів у вищезазначених державних органах є виписка з Єдиного державного реєстру, яка надсилається (видається) державним реєстратором таким суб’єктам не пізніше наступного робочого дня після отримання від органів статистики, доходів і зборів, Пенсійного фонду України даних про взяття їх на облік.
Державна реєстрація юридичних та фізичних осіб – підприємців проводиться відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» від 15.05.2003 р. №755-ІV.
Станом на 1 жовтня 2013 року в органах ГУ Міндоходів у м. Києві загалом зареєстровано 482 379 платників податків з них 249 835 – юридичних осіб та 232 544 – фізичних осіб відповідно.

Похожие пресс-релизы