pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Діамантбанк розширив мережу відділень в Києві

12 грудня 2013 року Діамантбанк відкрив нове відділення в Києві за адресою: вул. Стрітенська, 17, що надає приватним та корпоративним клієнтам повний спектр банківських послуг.

У відділенні клієнти можуть: оформити депозити у національній, іноземній валютах та у банківських металах, скористатися розрахунково-касовим обслуговуванням, здійснити грошові перекази (Western Union, Avers, MoneyGram, Contact, Leader, Welsend), операції з платіжними картками, в тому числі оформити картки преміального класу (VISA Infinite, VISA Platinum, VISA Gold), придбати золоті зливки, подарункові монети із дорогоцінних металів відомих монетних дворів світу, скористатися послугою оренди банківських сейфів тощо.

Зокрема, можна оформити новий депозитний вклад «Компромісний», який передбачає відкриття двох депозитних рахунків: один – у гривні, другий – за вибором Клієнта: у доларах США, в євро або у золоті.

Даний продукт буде цікавий для вкладників, які бажають мінімізувати валютні ризики та на свій розсуд змінювати валюту вкладу без втрати нарахованих процентів.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день регіональна мережа Діамантбанку налічує 78 відділень по всій Україні.

Довідка

ПАТ «Діамантбанк» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним та корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.
Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Регіональна мережа налічує 78 дирекцій та відділень у 18 містах України.
Третій квартал 2013 року ПАТ «Діамантбанк» закінчив з прибутком 2,22 млн. грн. Чисті активи фінустанови станом на 01.10.2013 р. склали 3,82 млрд. грн., регулятивний капітал – 400,006 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 2,82 млрд. грн.

Похожие пресс-релизы