pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Студіо Модерна завітала до дитячого будинку зі святом

23 грудня 2013 року на передодні новорічних свят співробітники компанії «Студіо Модерна» в черговий раз відвідали спеціалізований обласний будинок дитини в м. Боярка Київської області, привезли з собою незабутнє свято «Шоу мильних бульбашок» та речі першої необхідності.

У вирії передноворічних свят співробітники компанії «Студіо Модерна» вирішили подарувати діткам з спеціалізованого будинку дитини, що знаходиться в м. Боярка Київської області, незабутні емоції та новорічний настрій.
Завдяки небайдужості та спільним зусиллям співробітників компанії на зібранні кошти були закуплені товари першої необхідності: памперси, засоби особистої гігієни. А сюрпризом для малечі стало «Шоу мильних бульбашок» в якому вони безпосередньо могли прийняти участь, побувати всередині величезної мильної бульбашки або надіти на себе скафандр з бульбашки.

На сьогоднішній день у будинку перебуває 88 вихованців віком до 7 років, це діти-сироти, що залишились без опіки батьків, діти, батьки яких не мають можливості їх виховувати через стан здоров’я або матеріально-побутові умови, а також діти з вадами фізичного та розумового розвитку.

Всі, хто бажає допомогти дітям і кому не байдужа доля сотень і тисяч дітей-сиріт України, може внести свій внесок до життя наших маленьких співгромадян, що живуть в світі, далекому від елементарних умов існування.

Контакт для додаткової інформації:
Юлія Тимець
PR-спеціаліст
Studio Moderna
Тел.: +38 (044) 492-81-00
Web site: www.studio-moderna.com

Для довідки:

Міжнародна компанія «Студіо Модерна» - провідна багатоканальна структура електронної комерції та прямих продажів на ринках Центральної та Східної Європи, Росії і Туреччини з представництвами в 21 країнах світу.
Компанія займається просуванням та реалізацією власних товарів та товарів світових виробників під торговою маркою Top Shop. До портфелю власних брендів компанії належать: Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark.

Похожие пресс-релизы