Студіо Модерна надала матеріальну допомогу онкохворій дівчинці

У березні 2014 року у рамках політики соціальної відповідальності компанія «Студіо Модерна» надала матеріальну допомогу онкохворій дівчинці.

Турбота та підтримка хворих дітей є одним з ключових завдань компанії «Студіо Модерна» у рамках політики соціальної відповідальності. Так, у березні 2014 року ТОВ «Студіо Модерна» здійснила матеріальну підтримку онкохворої дівчинки, що на разі проходить лікування у відділенні дитячої онкології Національного інституту раку, перерахувавши кошти «Фонду допомоги онкохворим дітям «Краб».

Київська Благодійна організація «Фонд допомоги онкохворим дітям «Краб» організована батьками, чиї діти проходять лікування у відділенні дитячої онкології Національного інституту раку. Мета фонду - різнобічна підтримка дитячого відділення раку, його лікарів, пацієнтів та їхніх сімей, а також інформування суспільства про питання дитячої онкології.

Всі, кому не байдужа доля важкохворих дітей та хто має можливість допомогти в закупівлі необхідних ліків, хірургічних матеріалів або обладнання, можуть внести свій внесок до життя наших маленьких співгромадян, що борються з тяжкою хворобою.

Для довідки:

Міжнародна компанія «Студіо Модерна» - провідна багатоканальна структура електронної комерції та прямих продажів на ринках Центральної та Східної Європи, Туреччини з представництвами в 21 країнах світу.
Компанія займається просуванням та реалізацією власних товарів та товарів світових виробників під торговою маркою Top Shop. До портфелю власних брендів компанії належать: Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark.