pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Студіо Модерна надала матеріальну допомогу онкохворій дівчинці

У березні 2014 року у рамках політики соціальної відповідальності компанія «Студіо Модерна» надала матеріальну допомогу онкохворій дівчинці.

Турбота та підтримка хворих дітей є одним з ключових завдань компанії «Студіо Модерна» у рамках політики соціальної відповідальності. Так, у березні 2014 року ТОВ «Студіо Модерна» здійснила матеріальну підтримку онкохворої дівчинки, що на разі проходить лікування у відділенні дитячої онкології Національного інституту раку, перерахувавши кошти «Фонду допомоги онкохворим дітям «Краб».

Київська Благодійна організація «Фонд допомоги онкохворим дітям «Краб» організована батьками, чиї діти проходять лікування у відділенні дитячої онкології Національного інституту раку. Мета фонду - різнобічна підтримка дитячого відділення раку, його лікарів, пацієнтів та їхніх сімей, а також інформування суспільства про питання дитячої онкології.

Всі, кому не байдужа доля важкохворих дітей та хто має можливість допомогти в закупівлі необхідних ліків, хірургічних матеріалів або обладнання, можуть внести свій внесок до життя наших маленьких співгромадян, що борються з тяжкою хворобою.

Для довідки:

Міжнародна компанія «Студіо Модерна» - провідна багатоканальна структура електронної комерції та прямих продажів на ринках Центральної та Східної Європи, Туреччини з представництвами в 21 країнах світу.
Компанія займається просуванням та реалізацією власних товарів та товарів світових виробників під торговою маркою Top Shop. До портфелю власних брендів компанії належать: Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark.

Похожие пресс-релизы