pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Коли в Україні запрацюють індустріальні парки?

Питання державного сприяння для розвитку індустріальних парків в Україні, досвід публічно-приватного партнерства при створенні і розвитку індустріальних парків, національний і зарубіжний досвід планування індустріальних парків, а також стратегічний аналіз можливості створення індустріальних парків у Львівській області обговорять учасники міжнародної конференції Індустріальні парки: можливості і перспективи розвитку промисловості», яка відбудеться 5-6 червня 2014 у м. Львові.

В конференції візьмуть участь керівник Словацької агенція розвитку торгівлі та інвестицій Павол Долгий, керівник Західноукранської філії адвокатського об’єднання «Арцінгер» Маркіян Мальський, директор «Сезпарксервіс» (індустріальний парк «Соломоново») Володимир Панов, директор польського парку «In-Tech» Вацлав Гранічна та інші відомі експерти-практики.

Більше інформації на сайті: www.institute.lviv.ua/conference/

Конференція організується в рамках проекту 0486 програми Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 за підтримки ДТЕК.

Похожие пресс-релизы