pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Учасникам Клубу 5 Зірок доступний новий пакет послуг «Персональний помічник»

З 22 травня 2014 року для всіх учасників Клубу 5 Зірок став доступний новий пакет послуг «Персональний помічник».

Клуб 5 Зірок продовжує відкривати нові можливості для своїх клієнтів. Так, в травні у рамках партнерської співпраці з ТОВ «Смайл Сервіс», Клуб 5 Зірок поповнив програму лояльності новим пакетом послуг «Персональний помічник». Відтепер члени Клубу мають можливість безкоштовно скористатись наступними опціями:

• повний спектр організаційних та інформаційно–консультаційних послуг: бронювання квитків, готелю, організація виклику аварійних та ремонтних служб (сантехніка, електрика) і т.ін.;
• медична консультація, пошук лікарських препаратів та організація їх доставки;
• безкоштовна послуга аварійного відкриття замків вхідних дверей будинку;
• послуга транспортування особистих речей клієнта до місця тимчасового проживання.

Дізнатись детальну інформацію, щодо повного переліку послуг пакету можна на сайті: http://www.topshoptv.com.ua/?tn=content&cn=personalnyy-pomichnyk.

Пакет допомоги «Персональний помічник» доступний, для всіх членів Клубу 5 Зірок, 24 години на добу по всій території України.
Керівник проекту Клуб 5 Зірок, Євгеній Ковтун, коментує: «Аналогів пакету «Персональний помічник» наразі не пропонує жодна програма лояльності в Україні, тож ми з впевненістю можемо заявити про ексклюзивність продукту на ринку».

Нагадаємо, що картка Клубу 5 Зірок надає своїм власникам необмежені можливості та переваги, зокрема: спеціальні акційні пропозиції на придбання продукції в мережі магазинів Top Shop, що діють виключно для учасників Клубу, пріоритетну доставку товарів та широкий ряд послуг в рамках ексклюзивних партнерських програм від туристичних операторів, страхових компаній, друкарських видань та ін.
На сьогоднішній день Клуб 5 Зірок об’єднує понад 117 тисяч учасників по всій території України і їх кількість з кожним днем невпинно зростає.

Для довідки:
Міжнародна компанія «Студіо Модерна» - провідна багатоканальна структура електронної комерції та прямих продажів на ринках Центральної та Східної Європи з представництвами в 21 країнах світу.
Компанія займається просуванням та реалізацією власних товарів та товарів світових виробників під торговою маркою Top Shop. До портфелю власних брендів компанії належать: Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark.

Похожие пресс-релизы