pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Гравці «Шкіряного м’яча – Кубка Coca-Cola» долучаться до найкращих юних футболістів під час Чемпіонату світу з футболу ФІФА™!

Найкращі гравці команд-переможниць минулорічного Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч – Кубoк Coca-Cola»
Денис Галата та Денис Душкін представлять Україну у міжнародному футбольному таборі «Копа Кока-Кола» у Бразилії під час проведення Чемпіонату світу з футболу ФІФА™. Вони побувають на відкритті та стартовому матчі світової футбольної першості на стадіоні у Сан-Паулу!
Зворушлива та натхненна історія звичайних українських школярів, що наполегливо торують шлях до своєї мрії та завдяки Coca-Cola її досягають, 6 червня була презентована на прес-конференції у Будинку Футболу. Захід був присвячений завершенню змагань поточного сезону у наймолодшій віковій категорії (U-12) турніру «Шкіряний м’яч – Кубoк Coca-Cola».
«Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» та «Копа Кока-Кола» об’єднує однакова мета – просування активного способу життя серед підростаючого покоління. Це важливий напрямок соціальної відповідальності Компанії Кока-Кола. Дитячі аматорські турніри «Копа Кока-Кола» проводяться в багатьох країнах світу. Для кращих юних футболістів, що беруть у них участь, Coca-Cola організовує міжнародні футбольні табори», - розповіла Директор відділу зі зв’язків із громадськістю Компанії «Кока-Кола Україна» Олеся Жулинська.
Саме такий табір проходитиме з 10-го до 15-го червня неподалік від бразильського міста Сан-Паулу. Учасниками табору, окрім українців, стануть 124 юні футболісти з 23 країн світу.
«Це історія простих дітей, які йдуть до своєї мрії, і Coca-Cola дарує їм таку унікальну можливість - побувати у міжнародному юнацькому футбольному таборі в Бразилії. Незабутньою подією стане для хлопців можливість побувати на відкритті та стартовому матчі Чемпіонату світу з футболу ФІФА™. У таборі відбудеться турнір інтернаціональних команд, складених з його учасників. На завершення юних футболістів очікує зустріч з Бебето, колишньою «зіркою» бразильського футболу», - відзначила Олеся Жулинська основні «родзинки» програми перебування у таборі.
Вибір найкращих гравців, що мають поїхати до Бразилії, відбувався на загальних зборах команд шляхом прямого голосування. Таким чином, найкращим гравцем команди Хмельницької загальноосвітньої школи № 14, яка виграла у минулому сезоні турнір «Шкіряний м’яч – Кубoк Coca-Cola» у віковій категорії U-14, названо Дениса Душкіна. А у команді Кременчуцької загальноосвітньої школи № 1, яка у сезоні 2012-2013 тріумфувала у віковій категорії U-13, обрано Дениса Галату.
«Грою та товариськими стосунками, напевне, я заслужив довіру хлопців, - сказав Денис Галата, - а від перебування у Бразилії очікую гостинності, цікавого спілкування та сподіваюсь дізнатись багато нового. Про Бебето мені ще колись розповідав дідусь. Якщо у мене буде така нагода, запитаю його, як він досягнув такого успіху у футболі?»
«Я не підведу свою команду у Бразилії, - запевнив Денис Душкін, - З другим Денисом я був досі не знайомий, але думаю, ми станемо справжніми друзями». Обидва представники «Шкіряного м’яча» на трибуні стадіону Арена де Сан-Паулу у стартовій грі вболіватимуть за Бразилію. Денис Душкін також пообіцяв, що при цьому він обов’язково одягне футболку збірної України.
Президент всеукраїнського клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» Андрій Біба побажав успіхів представникам України у міжнародному футбольному таборі і також відмітив успішне проведення цьогорічного фінального турніру «Шкіряний м’яч – Кубoк Coca-Cola» у віковій категорії U-12, що проходив на території спорткомплексу ім. В. Баннікова у Києві.
Перший віце-президент Асоціації аматорського футболу України Олександр Каденко підвів остаточні офіційні підсумки змагань у цій віковій категорії. Він відзначив, що усі ігри проходили у захоплюючій, безкомпромісній боротьбі. Про це свідчать результати стикових матчів. Так, ігри за 7-е та 3-є місця завершились в основний час нульовими нічиїми. І лише у серії пенальті Олександрійський колегіум з рахунком 8:7 переграв ЗОШ смт. Брошнів-Осада та посів 7 місце. Також по пенальті команда ЗОШ №1 м. Кременчук з рахунком 4:1 виграла у команди ЗОШ №6 м. Вінниці та здобула 3 місце. У зустрічі за 5 місце команда ЗОШ №10 м. Коростень розгромила з рахунком 5:1 команду ЗОШ с. Щасливе.
Переможцем турніру стала команда ЗОШ №20 м. Харків. У фінальній грі вона у напруженій боротьбі з рахунком 4:3 виявилась сильнішою за команду НВК №240 м. Київ.

Похожие пресс-релизы