pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Електрична таємниця, схована у замку Еребру у Швеції, є сучасним хранителем фортеці

Замок Еребру – середньовічна фортеця, розташована на мальовничій місцевості Närke у Швеції, на острові Сварт. Замок відомий багатьма історичними подіями. Найдавніша його частина, захисна вежа, була збудована у другій половині 13 століття. Сьогоднішнього вигляду замок набув у минулому столітті, і з 1935 року був оголошений національним пам’ятником. Тепер фортеця відкрита для загального відвідування та екскурсій, які розкривають історію, сховану за стінами. Здається іноді, що стіни приховують не лише міфічну Білу Леді, але й мудрість, доречну і для 21 століття.

Зберегти замок Еребру та його таємниці від суттєвих щорічних зимових пошкоджень, що загрожували усій споруді, стало можливо завдяки використанню кабельних нагрівальних кабелів DEVI. У 2012 році для цього було повністю відновлено покрівлю замка. Далі встановили нове мідне покриття і жолоби. Для підвищення безпеки і запобігання зимовим пошкодженням замку, було вирішено встановити систему антиобледеніння DEVI. Найскладнішою частиною проекту було те, щоб система виконувала свої функції повністю безпечно та екологічно для цієї видатної пам’ятки історії та архітектури. Тому роботу над проектом здійснювали в три етапи і закінчили у 2014 році.

Встановлення системи DEVI на покрівлі замку Еребру виявилося нелегкою задачею. Згідно статуту національного монументу, монтаж повинен був здійснюватися спеціалізованими монтажниками відповідно до державних юридичних та будівельних норм. Проект був дуже вибагливим. Зокрема, було заборонено робити жодних отворів у покрівлі замку. Найскладніше було змонтувати систему на конструкціях даху. З цією метою запрошувалися альпіністи.

Для реконструкції було використано 1000 метрів саморегулюючого нагрівального кабеля DEVI Iceguard. Для автоматичного регулювання використовується система управління DEVIreg 850 з датчиками вологості і температури.

"В Україні також вже давно використовуються електричні кабельні нагрівальні системи DEVI для захисту від намерзання криги на дахах споруд, що мають культурну та історичну цінність. Такі системи не змінюють зовнішній вигляд будівлі та є ефективним захистом від "зимових проблем" як для конструкцій будівлі, так і для відвідувачів. Кабельні системи сніготанення на покрівлях – це сучасна альтернатива механічній очистці дахів від небезпечних брил льоду", – коментує Віктор Драчук, керівник напряму "Кабельні нагрівальні системи DEVI" компанії "Данфосс ТОВ".

Довідка
Торгова марка DEVI була заснована у 1942 році и за весь період свого існування пройшла шлях від приватної фірми-майстерні до крупного промислового підприємства, що виробляє та експортує рішення кабельного обігріву у 65 країн світу. У період об’єднання з великою датською промисловою групою Danfoss Group у 2003 році DEVI займала стабільну позицію новатора у галузі кабельних електричних систем обігріву для внутрішніх та зовнішніх установок.
В Україні ТМ DEVI представлена з 1994 року і сьогодні є найбільш популярною у своєму сегменті. У квітні 2011 року в результаті тестування, проведеного Науково-дослідним центром незалежних споживчих експертиз "ТЕСТ", продукція DEVI отримала знак якості "Відмінно".
DEVI надає унікальну 20-річну гарантію DEVIwarranty на електричні нагрівальні кабелі та мати. Вона розповсюджується не лише на продукцію, але й на вартість монтажу та матеріалу покриття підлоги, за умови виконання робіт авторизованим монтажником при наявності гарантійного сертифікату на обладнання з печаткою компанії-продавця.

Контакти:
www.devi.ua
Тел.: +38 044 461 87 02
Факс: +38 044 461 87 07

Похожие пресс-релизы