pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Студіо Модерна Україна виповнилось 10 років

16 серпня 2014 року компанія «Студіо Модерна», що є провідною багатоканальною структурою електронної комерції та прямих продажів Центральної та Східної Європи, святкує десятиріччя успішної діяльності на ринку України.

Студіо Модерна була заснована у 1992 році в Словенії. На український ринок компанія вийшла в 2004 році і займається просуванням та реалізацією товарів для дому, фітнесу, здоров’я, краси під торговою маркою Top Shop. До портфелю власних торгових марок компанії належать, вже добре відомі українським споживачам: ТМ Dormeo, ТМ Delimano, ТМ Kosmodisk, ТМ Walkmax.

Сьогодні Студіо Модерна - це широка регіональна мережа в Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Кривому Розі, Миколаєві, Харкові, Херсоні та Одесі, двох потужних call-центра та першого в Україні цілодобового інформаційно-рекламного телеканалу Shopping TV.

«Історія успіху Студіо Модерна Україна - це чітка стратегія роботи з клієнтами та партнерами, наполегливість та повна відданість поставленій меті і прагнення забезпечити загальну стабільність розвитку в кожному аспекті нашої діяльності.», - зазначила Євгенія Косаченко директор компанії «Студіо Модерна» в Україні.

Діяльність ТОВ «Студіо Модерна» високо оцінена провідними експертами та представниками індустрії:

2013 рік
• Студіо Модерна нагороджена премією «International award for business excellence», що підтверджує бездоганну ділову репутацію компанії, високий рівень корпоративних і технологічних досягнень, інноваційний характер діяльності та високу якість продукції і послуг.
• Міжнародний клуб лідерів торгівлі удостоїв ТОВ «Студіо Модерна» нагороди «International Trophy for Quality», як компанії, що відзначилась протягом попереднього року якістю продукції та послуг.
• Європейська організація оцінки якості нагородила Студіо Модерна премією «ESOR’s Quality Achievements Award».

2012 рік
• Комітет Національного бізнес-рейтингу в Україні за результатами року удостоїв компанію «Студіо Модерна» відзнакою «Імпортер року 2012».
• Студіо Модерна посіла почесне 6-те місце серед підприємств України «Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах без переваги продовольчого асортименту» в Міжнародному економічному рейтингу підприємств «Ліга Кращих».

2011 рік
• Національний бізнес-рейтинг удостоїв компанію «Студіо Модерна» звання «Лідера галузі 2011».

2009 рік
• За високий рівень якості товарів та сервісне обслуговування клієнтів ТОВ «Студіо Модерна» нагороджена відзнакою «Знак якості 2009».

Для довідки:

Міжнародна компанія «Студіо Модерна» - провідна багатоканальна структура електронної комерції та прямих продажів на ринках Центральної та Східної Європи з представництвами в 21 країні світу.
Компанія займається просуванням та реалізацією власних товарів та товарів світових виробників під торговою маркою Top Shop. До портфелю власних брендів компанії належать: Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark.

Похожие пресс-релизы