pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В Одесі відбувся наймасштабніший велопробіг України

1 вересня 2014 р.

м. Київ

В Одесі відбувся наймасштабніший велопробіг України

30 серпня в Одесі відбувся 4-й велопробіг «Критична маса», присвячений 220-річчю міста. Подія об’єднала понад 3 000 велосипедистів. Цього разу велопробіг пройшов у вечірній час. Метою такого рішення організаторів стало залучення велосипедистів до правильної їзди на велосипеді по дорогах загального користування в темні часи доби і в умовах недостатньої видимості. Компанія «Київстар» традиційно підтримала велопробіг.

«Я дуже задоволений сьогоднішньою «Критичною масою» – вона зібрала ще більше учасників, аніж три попередні, а це значить, що ми все робимо правильно. Сьогодні, ми, подолавши дистанцію в 20 км, нагадали всім учасникам про те, що правильне використання освітлювальних приладів – запорука безпеки велосипедиста на дорозі. Величезна подяка компанії «Київстар» і кожному учаснику цього заходу за підтримку!», – поділився своїми враженнями Павло Клименко, координатор «Критичної маси» в Одесі.

В четвертому велопробігу взяли участь більше 3000 одеських велосипедистів, тим самим поставивши рекорд за кількістю учасників велопробігів участников «Критична маса» в Україні. Проїхавши по запланованому маршруту, велосипедисти, одягнені з нагоди дня народження Одеси в смугасті тільники, провели дискусію на піт-стопі на Адміралтейському проспекті. Там учасники обговорили важливість коректної поведінки на дорогах. Також були порушені питання розвитку вело-інфраструктури міста – у даний момент в Одесі йде активна робота зі створення нової велодоріжки. Компанія «Київстар» вже вчетверте стала інноваційним партнером «Критичної маси».

Ольга Висоцька, менеджер зі зв'язків з громадськістю «Київстар»: «Безпека і комфорт усіх учасників дорожнього руху – одна з головних цілей «Критичної маси». Маршали четвертого велопробігу допомогли учасникам зрозуміти і засвоїти основи правильного використання освітлювальних приладів на велосипедах. Крім того, вони розповіли велосипедистам про корисні інновації від «Київстар» – сервіс «Перша Мобільна Допомога», що дозволяє, в разі виникнення проблемної ситуації, викликати карету швидкої допомоги одним натисканням кнопки і знайти інформацію для надання першої домедичної допомоги на місці».

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар».

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), що володіє телекомунікаційними активами в країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з кращих в Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину більше 46 тис. кілометрів і ємність зовнішніх каналів більше 620 Гбіт/с. «Київстар» надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» більше 16 років працює в Україні і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] , www.kyivstar.ua

Довідка про велопробіг «Критична маса»

Critical Mass (Критична маса) – рух велосипедистів, який проводить збори в останню п'ятницю кожного місяця в більш ніж 300 містах по всьому світу.
Основний девіз «Критичної маси» – «Ми не блокуємо дорожній рух – ми і є рух!»
Перший заїзд відбувся в 1992 році в Сан-Франциско. Мета Critical Mass – це не тільки зустріч велосипедистів в певному місці в певний час з наступним катанням по вулицях міста, а й популяризація екологічного транспорту.
В Україні перша «Критична маса» пройшла 31 травня 2014 року в Одесі. У червні цю ідею підтримали Київ, Львів та Хмельницький, а в липні до цих міст приєдналися Харків, Чернігів, Чернівці та Рівне, і в серпні велопробіг охопив вже 8 міст України.

Похожие пресс-релизы