02 жовтня 2014 р.

м. Київ

Мобільні додатки «Добре бачу» і «Перша мобільна допомога» від «Київстар» тепер доступні трьома мовами: українською, англійською та російською. Після установки або завантаження оновленої версії додатки визначають обрану на пристрої користувача мову і автоматично підлаштовуються під неї.

Сьогодні додатки «Добре бачу» і «Перша мобільна допомога» завантажили вже біля 60 000 і 24 000 разів відповідно. 90% – це завантаження з України. Однак є користувачі і з інших країн. Всього налічується більше 30 різних куточків планети.

«Ми почали отримувати звернення користувачів з різних країн з проханням перекласти контент на іноземні мови, і знайшли цікаве рішення – адаптація мови залежно від мови смартфону, – коментує Тетяна Пецко, менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності «Київстар». – З новим мовним меню наші додатки стануть доступні, а значить і корисні ще більшому числу користувачів».

Додатки «Добре бачу» і «Перша мобільна допомога» – складові соціальної програми «Мобільне здоров'я» від «Київстар». «Добре бачу» призначений для профілактики захворювань органів зору. Додаток дозволяє перевірити зір, зняти напругу очей, вчить тренувати м'язи очей, уникаючи їх перевтоми. Передбачені вправи як для дорослих, так і для дітей. «Добре бачу» став переможцем престижного міжнародного конкурсу Digital Communication Awards 2014. «Перша мобільна допомога» містить набір корисних порад і відеоуроків з надання першої долікарської допомоги. Додаток дозволяє пройти курс екстреної допомоги дистанційно, а також викликати швидку допомогу і знайти довколишні лікарні.

Всі додатки безкоштовні і підходять для смартфонів на базі операційних систем iOS і Android. Завантажити їх можна в App Club від «Київстар» без плати за трафік, а також в AppStore або в Google Play. Встановити додатки можуть клієнти всіх мобільних операторів України.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua