pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Новинка «Львівське Robert Doms» стала переможцем регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції

2 жовтня у Львові відбулося нагородження фіналістів регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції. За результатами експертної оцінки новинка ТМ «Львівське» - преміальна лінійка пива Robert Doms - стала переможцем у номінації «Продукція» та увійшла до 100 кращих товарів України.

Захід, метою якого є популяризація вітчизняного виробника, вже в одинадцяте визначив кращих із кращих у львівському регіоні. Продукцію підприємств оцінювала експертна комісія, до складу якої увійшли фахівці ДП «Львівстандартметрологія». Саме якість продукції товаровиробника стала головним критерієм відбору фіналістів із понад 300 компаній-учасників регіонального етапу.

Лінійка крафтового пива «Львівське Robert Doms», випуск якого розпочався наприкінці весни 2014, була високо оцінена експертами конкурсу та здобула заслужену перемогу у номінації «Продукція» конкурсу «100 кращих товарів України». Окрім спеціальної комісії, новинка Львівської пивоварні викликала цікавість і серед львів’ян – стенд продукції найстарішої броварні України відвідало чимало гостей під час виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник-2014».

Слід зазначити, що це вже не перша відзнака бренда – лише за кілька місяців з моменту запуску пиво «Львівське Robert Doms» вже встигло отримати міжнародне визнання. Так, продукція нової лінійки отримала три нагороди на Міжнародному конкурсі пива у вересні під час щорічного форуму «Свято пива - 2014». На сьогодні серія ТМ «Львівське Robert Doms» представлена двома сортами: напівтемним пивом «Robert Doms Віденський» та світлим «Robert Doms Богемський».

Нагадаємо, що конкурс «100 кращих товарів України» проводиться під патронатом Президента України з 2003 року та має статус Національного конкурсу з якості. Фінальний етап Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) та нагородження переможців відбудеться у грудні 2014 року.

Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Новинка Robert Doms - це справжнє крафтове пиво, що вже встигло припасти до смаку як шанувальникам незмінної якості традиційного «Львівського», так і впливовим експертам всеукраїнського та міжнародного рівнів. Тож ми сподіваємося, що якість нової лінійки «Львівське Robert Doms», а також майстерність і талант наших пивоварів отримають достойну відзнаку на національному рівні Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України»».

Похожие пресс-релизы