pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

На XIV Міжнародному Економічному Форумі відбудеться круглий стіл Європейської Бізнес Асоціації

На XIV Міжнародному Економічному Форумі, який проходитиме у Львові 27-28 листопада 2014 року, відбудеться круглий стіл Європейської Бізнес Асоціації, на якому обговорять які можливості та виклики для України потягне за собою підписання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС. Відомі українські експерти та бізнесмени, зокрема керівник Західноукраїнської філії адвокатського об’єднання «Arzinger» Маркіян Мальський, співзасновник та член Ради директорів компанії SoftServe Тарас Вервега, голова Ради директорів «Холдинг Емоції !FEST» Андрій Худо, партнер та адвокат Міжнародної юридичної компанії «Александров та партнери» Оксана Крижанівська, а також Лідія Білас ПрАТ «IDS Aqua Service», вступлять у дискусію з таких питань, як:
• Збереження конкурентоспроможності на внутрішньому ринку
• Адапттація українського бізнесу до європейських стандартів і норм
На Форумі будуть також детально обговорені питання децентралізації та реформи державної регіональної політики в Україні, стратегії модернізації України до 2020 для бізнесу, а також ряд інших важливих питань.
Детальна інформація та реєстрація учасників на веб-сторінці Форуму www.lvivforum.com.ua
ХІV Міжнародний Економічний Форум проходитиме за підтримки Львівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, а також Програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», що фінансується Європейським Союзом.

Похожие пресс-релизы