pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Клієнти продовжують довіряти Діамантбанку свої заощадження

У Діамантбанку продовжує спостерігатися позитивна динаміка лояльності клієнтів. Про це свідчать суми коштів, що були розміщені на депозитних вкладах минулого місяця. Так, протягом листопада вкладники довірили Банку свої заощадження на суму майже 300 млн гривень. Більше 70% вкладників переоформили свої депозити на нові строки.

Такі показники обумовлені, перш за все, високою довірою клієнтів до Банку, який повністю та вчасно виконує свої зобов’язання перед ними, наявністю широкої лінійки депозитних програм, що дають можливість кожному клієнту обрати свій продукт з оптимальними умовами для відкриття вкладу, дією акційних та бонусних пропозицій, впровадженням нових продуктів, націлених на задоволення потреб клієнтів.

Сьогодні при розміщенні коштів на депозит в Діамантбанку можна отримати максимальну ставку: 23% річних у гривнях, 10% – у доларах США, 9% – в євро, 5% – у золоті, 4% – у сріблі.

Нагадаємо, що в Банку діють депозитні програми: «Терміновий», «Комфортний», «Арифметика прибутку», «Власний вибір», «Патріотичний» та багато інших.

Обрати свій депозитний вклад та ознайомитися з повною лінійкою продуктів Діамантбанку можна на офіційному сайті Банку http://diamantbank.ua/pages/depozytni-programy.html. Детальна інформація за телефоном 0 800 308 303.

Похожие пресс-релизы