pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Діамантбанк спільно з Компанією Сент Софія Хоумс повідомляють про введення в експлуатацію Житлового комплексу Crystal Park

Компанія Сент Софія Хоумс повідомляє про введення в експлуатацію житлового будинку Premium класу Crystal Park за адресою пр-т Перемоги, 42, управителем фонду фінансування будівництва якого виступав Діамантбанк.

Відмітимо, що це вже не перший успішний проект за участю Банку. У минулому було впроваджено два престижних житлових комплекси: Ambassador House, який розташований в унікальному історичному районі Києва, та Riviera Riversidе, на березі Дніпра з панорамним видом на Києво-Печерську Лавру.

Для придбання нерухомості в ЖК Crystal Park Діамантбанк пропонує скористатися послугою кредитування за програмою Державної іпотечної установи: http://diamantbank.ua/pages/kredyt-za-programoyu-diu.html.

Дізнатися детальну інформацію про майбутні та існуючі проекти компанії можна на офіційному сайті www.stsophia.ua

Група компаній ST SOPHIA HOMES є одним з провідних інвестиційно девелоперських холдингів, представлених на ринку Києва. SOPHIA HOMES займається девелопментом особливо-якісних об'єктів нерухомості, створює концепції забудови земельних ділянок та функціонального використання об'єктів нерухомості.

ПАТ «Діамантбанк» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним та корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.
Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Регіональна мережа налічує 83 відділення у 21 місті України.

Похожие пресс-релизы