pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Українське бароко замість гудків можуть встановити абоненти «Київстар»

Медіатека послуг «Ді-Джингл» і «Музичний клуб» від «Київстар» поповнилася абсолютно унікальними мелодіями у стилі українського бароко. Збірка під назвою Vkraina об’єднує 34 мелодії, написані українським композитором і виконавцем Вадимом Борисенком. Музика, представлена у збірці Vkraina, була написана як аудіосупровід для переглядання середньовічних європейських мап України, представлених на сайті Vkraina.com.
«Після запуску веб-порталу Vkraina.com ми отримали чимало позитивних відгуків від його відвідувачів щодо музичного супроводу до карт. Користувачі сайту і мобільного додатку Vkraina цікавилися, де можна знайти і завантажити треки з цього проекту. З’явилася ідея додати їх до нашого «Музичного клубу» для вільного прослуховування з мобільного телефону. Ми також запропонували абонентам встановлювати мелодії Vkraina замість гудків, висловлюючи таким чином свою патріотичну позицію».
Представлена у збірці музика переносить слухача крізь час у пізнє середньовіччя, прямуючи через ренесанс до бароко, та занурює в атмосферу тогочасного життя. Придворні бали, баталії, військові мелодії гайдуків та козацькі марші, танці, побутові та пасторальні теми, думи та духовні гімни органічно пов’язані між собою актуальною атрибутикою тих часів.
«Музика до карт проекту Vkraina написана та виконана у стилі українського бароко з використанням автентичних копій музичних інструментів. У записі звучить ренесансна десятихорна лютня та барокова тринадцятихорна лютня, клавесин, блокфлейти, віола да гамба, стилізовані ударні інструменти. Цікавим у цій збірці є те, що у її мелосі поєднані українські, східні та європейські мотиви. Начебто ми бачимо та чуємо крізь тих людей, які подорожували тогочасною Україною та жили у ній», – розповідає про свою роботу Вадим Борисенко, український композитор і виконавець.
Вадим Борисенко навчався грі на лютні у видатного сучасного лютниста Сміта Хопкінсона (Smith Hopkinson). Вадим грав у київському ансамблі ранньої музики Silva Rerum та брав участь у багатьох міжнародних фестивалях ранньої музики за кордоном.
Проект Vkraina від національного оператора «Київстар» надає публічний доступ до оцифрованих середньовічних карт українських земель, складених європейськими картографами у XVI-XVIII століттях. Розглянути карти можна на сайті Vkraina.com і у мобільному додатку Vkraina, який доступний для безкоштовного завантаження з магазинів Google Play, iTunes Store, Windows 8 та Windows Phone 8.
Довідка про «Київстар»
«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

Похожие пресс-релизы